e-Slabire
Cautare:

e-Slabire
 

Abramovici va avea cel mai mare iaht din lume, dotat cu submarin şi sistem antirachetă

Cuvinte cheie :

Miliardarul rus Roman Abramovici şi-a achiziţionat cel mai mare iaht din lume, prevăzut cu un sistem de detectare a rachetelor, două piste de aterizare pentru elicoptere, un centru balnear de lux, piscină şi un submarin în miniatură, relatează Daily Mail, în ediţia electronică.


Iahtul se numeşte Eclipse, are o lungime de aproximativ 170 de metri şi ar costa peste 352 de milioane de euro. Nava a fost construită la şantierul naval Blohm & Voss din Hamburg, Germania.

Pentru a asigura securitatea omului de afaceri rus, Eclipse are un sistem de apărare antirachetă de nivel militar, blindaj în zona apartamentului lui Abramovici şi geamuri antiglonţ. De asemenea, iahtul este prevăzut cu un submarin, care are şi rol de ambarcaţiune de salvare.

Noua navă a omului de afaceri rus în vârstă de 41 de ani, care are deja patru vase de lux, ar urma să fie livrată în 2010.

Magnatul din domeniul petrolier, care este pe locul 11 între cei mai bogaţi oameni din lume potrivit Forbes, ar fi pierdut peste 15 miliarde de euro din cauza crizei financiare mondiale. Abramovici este cunoscut pe plan extren ca patron al echipei de fotbal Chelsea.

mediafax.ro

Mai multe despre acest subiect:

 
 

Poti comenta si tu acest articol. Spune-ti parerea aici!

Campurile marcate cu * sunt necesare.


If you have trouble reading the code, click on the code itself to generate a new random code.
 

Aceasta sectiune este moderata si aparitia comentariului poate fi intarziata. Nu este nevoie sa retrimiteti comentariul.

 

Sfaturi de slabire pentru zodia in care te-ai nascut

Campurile marcate cu * sunt obligatorii!