e-Slabire
Cautare:

e-Slabire
 

Amy Winehouse se mută definitiv în St. Lucia

Cuvinte cheie :

Cântăreaţa britanică Amy Winehouse a hotărât să se mute definitiv pe insula St. Lucia din Caraibe, în încercarea ei de a-şi pune ordine în viaţă.


 

O sursă a declarat: "Amy (Winehouse, n.r.) iubeşte St. Lucia şi nu vrea să mai plece niciodată de acolo. Consideră că acea insulă i-a făcut numai bine şi acum a început să compună mai multe cântece ca niciodată".

Potrivit aceleiaşi surse, cântăreaţa britanică doreşte să devină cetăţean rezident cu drepturi depline al micuţei insule din Caraibe şi ar fi completat deja documentele necesare pe care le-a trimis autorităţilor din St. Lucia.

Un oficial din St. Lucia a declarat : "Am aflat că Amy Winehouse doreşte să aibă reşedinţa permanentă aici. Am primit cererea ei de rezidenţă şi o vom analiza în cursul zilelor viitoare".

Potrivit publicaţiei britanice, Amy Winehouse iubeşte insula din Caraibe nu doar pentru ritmul muzicii raggae şi pentru cocteilurile locale cu rom, ci şi pentru regimul fiscal mult mai avantajos.

Cetăţenii britanici care petrec mai puţin de 183 de zile în Marea Britanie pot să evite în acest fel plata taxelor către fiscul britanic. Dacă Amy Winehouse va petrece cea mai mare parte a anului în străinătatea, ea va putea să economisească în acest fel o mică avere.

"A plătit deja zeci de mii (de lire sterline, n.r.), dar şi-a dat seama că are posibilitatea să evite plata unor alte facturi uriaşe către stat. În acest fel, va putea să îşi păstreze pentru ea «o felie» mai mare din avere", a declarat unul dintre prietenii cântăreţei britanice.

mediafax.ro

Mai multe despre acest subiect:

 
 

Poti comenta si tu acest articol. Spune-ti parerea aici!

Campurile marcate cu * sunt necesare.


If you have trouble reading the code, click on the code itself to generate a new random code.
 

Aceasta sectiune este moderata si aparitia comentariului poate fi intarziata. Nu este nevoie sa retrimiteti comentariul.