e-Slabire
Cautare:

e-Slabire
 

Andreea Raicu, hartuita de Tudor Chirila

Cuvinte cheie :

Tudor Chirila nu reuseste sa o uite pe Andreea Raicu, alaturi de care a stat aproximativ doi ani, si continua sa o caute, inclusiv la miez de noapte.


 

Solistul trupei Vama incearca sa-i recastige iubirea vedetei Prima Tv cu orice pret. Andreea se simte insa hartuita de fostul iubit, care, de cand s-au intalnit in Fratelli, intamplator, in urma cu o luna, nu o mai lasa nici sa respire, scrie Cancan

Tudor Chirila a fost surprins in noaptea de joi spre vineri in fata casei Andreei la ora trei dimineata. Dupa ce a urmarit concertul de lansare al Loredanei Groza, Tudor a pornit spre casa apartamentul din zona Jean Monnet in care a locuit impreuna cu Andreea Raicu.

Trei sferturi de ora mai tarziu, solitstul Vama a pornit catre 1 Mai, zona in care locuieste fosta lui iubita. La ceva vreme a sosit si Andreea, care, ignorandu-l, a intrat in casa si a iesit dupa zece mi-nute, ducand ceva in mana.

Bruneta a plecat tinta catre casa mamei ei, in zona pietei Chibrit. Pe tot drumul a fost urmarita indeaproape de Chirila care a incercat sa intre in contact cu ea.

"Pentru mine, Tudor Chirila este un subiect demult inchis. Si, sincer, nu vreau sa comentez actiunile lui. M-am saturat", a declarat Andreea Raicu.

ziare.com

Mai multe despre acest subiect:

 
 

Poti comenta si tu acest articol. Spune-ti parerea aici!

Campurile marcate cu * sunt necesare.


If you have trouble reading the code, click on the code itself to generate a new random code.
 

Aceasta sectiune este moderata si aparitia comentariului poate fi intarziata. Nu este nevoie sa retrimiteti comentariul.

 

Sfaturi de slabire pentru zodia in care te-ai nascut

Campurile marcate cu * sunt obligatorii!