e-Slabire
Cautare:

e-Slabire
 

Anna Lesko si Codin Maticiuc sunt din nou impreuna

Cuvinte cheie :

Anna Lesko s-a intors iar in braţele lui Codin Maticiuc, după două luni petrecute cu Elan Schwartzenberg. Anna şi Codin au sărbătorit, miercuri seara, impăcarea la Nisa, la concertul trupei U2.


Anna Lesko şi Codin Maticiuc formează din nou un cuplu. Chiar dacă fiecare a încercat să-şi refacă viaţa alături de alţi parteneri - Anna cu Elan Schwartzenberg, iar Codin cu Raluca Lăzăruţ şi cu Alina Crişan - se pare că cei doi nu au putut sta prea mult departe unul de celălalt. Cu atât mai mult cu cât se despărţiseră în condiţii civilizate şi au păstrat legătura cât timp au fost separaţi. Se pare însă că momentul decisiv care a determinat-o pe Anna să revină la Codin a fost recentul scandal de la terasa Bonton din Bucureşti, în care tânărul a fost implicat. Atunci, Florin Moldoveanu, prietenul lui Codin, a fost înjunghiat chiar sub ochii acestuia.

Au plecat la Nisa, la concertul trupei U2

Conform apropiaţilor, basarabeanca a început atunci să-şi facă tot felul de griji pentru fostul ei partener şi şi-a dat seama că încă îl mai iubeşte. Cum nici relaţia cu Elan nu mai era de actualitate, Anna a luat decizia să se întoarcă la Codin. În prezent, cei doi se află în sudul Franţei, la Nisa, unde miercuri seara au luat parte la concertul trupei U2, din cadrul turneului mondial "360 Degrees". Şi cum Monte Carlo e la doar o aruncătură de băţ, Anna şi Codin nu au ratat ocazia de a da o raită prin staţiunea milionarilor.

libertatea.ro

Mai multe despre acest subiect:

 
 

Poti comenta si tu acest articol. Spune-ti parerea aici!

Campurile marcate cu * sunt necesare.


If you have trouble reading the code, click on the code itself to generate a new random code.
 

Aceasta sectiune este moderata si aparitia comentariului poate fi intarziata. Nu este nevoie sa retrimiteti comentariul.