e-Slabire
Cautare:

e-Slabire
 

Berlusconi avea numele de cod "papi" pentru femeile care îi vizitau

Cuvinte cheie :

Premierul italian Silvio Berlusconi era numit "papi" de femeile care îi vizitau vila din Sardinia, nume de cod folosit ca acoperire în cazul în care telefoanele musafirilor ar fi fost interceptate, informează The Times.


Informaţiile au fost incluse într-o carte în curs de apariţie, semnată de Elisa Alloro, în vârstă de 32 de ani, o fostă angajată de la reţeaua de televiziune a lui Silvio Berlusconi.

Premierul italian a intrat într-un declin în ceea ce priveşte imaginea publică, pe fondul acuzaţiilor de imoralitate, după ce a decis să nominalizeze foste vedete pe lista candidaţilor la alegerile pentru Parlamentul European.

Cartea intitulată "Noi, fetele lui Berlusconi" este concepută ca o scrisoare extinsă adresată Veronicăi Lario, cea de-a doua soţie a lui Berlusconi, care a adoptat public o atitudine critică faţă de soţul său.

În mai, Veronica Lario a anunţat că va cere divorţul de Silvio Berlusconi. Lario s-a arătat indignată de faptul că soţul ei participase, cu câteva săptămâni înainte, la petrecerea de majorat a unei tinere blonde din Neapole, care îi spune premierului italian "papi". Potrivit soţiei sale, premierul italian nu a fost prezent la nicio petrecere de majorat a propriilor copii. "Nu pot să rămân alături de un bărbat care frecventează minore", a declarat atunci Veronica Lario.

"Premierul este o mină de înţelepciune. Întotdeauna am privit fiecare moment petrecut cu el ca pe un dar", spune autoarea cărţii, care explică în carte că apelativul "papi" era folosit de anturajul feminin al lui Berlusconi ca nume de cod în cazul în care conversaţiile telefonice ar fi fost interceptate.

mediafax.ro

Mai multe despre acest subiect:

 
 

Poti comenta si tu acest articol. Spune-ti parerea aici!

Campurile marcate cu * sunt necesare.


If you have trouble reading the code, click on the code itself to generate a new random code.
 

Aceasta sectiune este moderata si aparitia comentariului poate fi intarziata. Nu este nevoie sa retrimiteti comentariul.

 

Sfaturi de slabire pentru zodia in care te-ai nascut

Campurile marcate cu * sunt obligatorii!