e-Slabire
Cautare:

e-Slabire
 

Catinca Roman rupe tacerea: "Petre Roman a avut o relaţie cu Oana Sârbu”

Cuvinte cheie :

Fiica adoptivă a lui Petre Roman, Catinca Roman a acordat un interviu în exclusivitate revistei “Story”, prin intermediul căruia îl pune la zid pe fostul premier. Ea susţine că relaţia ei şi a familiei sale cu Petre Roman a încetat de când acesta a fugit de acasă pentru cântăreaţa Silvia Chifiriuc. “Sunt o fire tolerantă, însă unul din lucrurile care îmi repugnă cel mai mult este minciuna, mai precis reaua credinţă, falsitatea. Or, este evident că el asta ne-a oferit în mare parte din timpul petrecut împreună”, declara Catinca.


Catinca: "Pe mama, Petre a lăsat-o fără un ban"

"Parcă s-a străduit cu tot dinadinsul să facă lucrurile cât mai penibile pentru toată lumea. Sau, poate, pur şi simplu nu i-a păsat de nimeni şi de nimic", mai susţine Catinca pentru revista "Story". Fiica adoptivă a lui Petre Roman consideră că mama ei s-a sacrificat pentru acesta. "Eu cred că mama s-a sacrificat în totalitate pentru acest om şi merita mai mult decât să se trezească la vârsta onorabilă de 70 de ani fără nici un bun, fără casă, fără acces la banii comuni şi cu viaţa personală terfelită de tabloide. Implicarea lui politică a împiedicat-o să facă o carieră de succes în domeniul în care a activat. Sunt mândră de faptul că, totuşi, nu s-a lăsat complet doborâtă de ce i s-a întâmplat şi încet, încet cred că va reuşi să se reconstruiască", spune Catinca.

"Cred că ce a avut de gând, şi anume să şteargă cu buretele tot ce a însemnat viaţa de familie cu noi, aproape i-a reuşit. Prin felul în care s-a purtat, ne-a determinat să ne îndepărtăm complet de orice amintire legată de el, plăcută sau dureroasă. Nu poţi să treci cu vederea comportamentul cuiva care se străduieşte cu atâta insistenţă să-ţi rănească sentimentele.

Cel mai grav lucru pe care l-a făcut este lipsa responsabilităţii. Şi când spun asta nu mă refer numai la responsabilitatea materială, ci şi la cea afectivă, emoţională. În momentul în care hotărăşti că, adult, în deplinătatea facultăţilor mintale, vrei să întemeiezi o familie cu cineva care are un copil, mai faci unul, implici pe toată lumea, fără să ceri parerea cuiva, într-o schimbare imensă care le va afecta ireversibil existentă, aşa cum s-a întâmplat în momentul Revoluţiei, te obligi pe viaţă faţă de acele persoane.

Petre Roman şi-a refăcut viaţa alături de Silvia Chifiriuc, o cântăreaţă cu 27 de ani mai tânără decât el. La faptul că nu s-a gândit să-i asigure viitorul pe plan material, aşa cum orice bărbat responsabil ar face. (...) I-am lăsat casa la dispoziţie pentru că aşa ni s-a părut civilizat şi normal şi când ne-am întors am găsit icoane şi tablouri luate de pe pereţi, vitrinele golite pe jumătate şi lustra din birou scoasă, cu firele lăsate la vedere. În viziunea mea, împărţirea bunurilor comune trebuie făcută după ce are loc o discuţie şi se hotărăsc anumite lucruri de comun acord, chiar dacă există obiecte moştenite de la părinţi", a mai declarat Catinca Roman.

Oana Sârbu nu o bagă în seamă pe Catinca Roman

Catinca Roman a vorbit în interviul oferit aceleiaşi publicaţii şi despre zvonurile privind o relaţie a lui Petre Roman cu interpreta Oana Sârbu. "O cunoştinţă a văzut la Oana Sârbu o pereche de cercei, ediţie limitată, pe care îi primisem eu cadou", mai adaugă Catinca.

În replică, Oana Sârbu nu doreşte să facă nici un comentariu, ci dimpotrivă, susţine că nu merită să o bage în seamă pe cea care i-a fost fiica adoptivă, ani de zile, lui Petre Roman

atac-online.ro

Mai multe despre acest subiect:

 
 

Poti comenta si tu acest articol. Spune-ti parerea aici!

Campurile marcate cu * sunt necesare.


If you have trouble reading the code, click on the code itself to generate a new random code.
 

Aceasta sectiune este moderata si aparitia comentariului poate fi intarziata. Nu este nevoie sa retrimiteti comentariul.