e-Slabire
Cautare:

e-Slabire
 

Cromoterapia- slabire si remodelare corporala

Cromoterapia- slabire si remodelare corporala

Cuvinte cheie : terapie led, cromoterapie, remodelare corporala,

Terapie prin culoare si LED in tratamentele de remodelare corporale. Metode de slabit cu Terapie LED.


Cromoterapie

 

În cromoterapie folosim culorile (care acţionează prin intermediul lungimilor lor specifice de undă) pentru reechilibrarea organismului şi a organelor bolnave. Simbolismul culorilor era cunoscut şi utilizat încă din antichitate.

 

 Terapie LED

 

Terapia LED este efectuată cu ajutorul Light Emision Diode (Diode Emiţătoare de Lumină).

 Acestea transmit fotoni (toate formele de lumină se compun din fotoni) până la un nivel de 2-3 cm sub epidermă. Fotonii ajung la nivelul celulelor şi determină o reacţie fotochimică cu eliberare de enzime active ATP - adenozin trifosfat. ATP stimulează metabolismul intracelular. La nivelul ţesutului adipos (de grăsime), această enzimă determină o ardere accentuată a grăsimilor acumulate în celule.

 

Beneficii prin Terapie LED   si cromoterapie?

  • Roşu – stimulează circulaţia sangvină, regenenerarea celulelor;
  • Verde – activează drenajul limfatic prin transformarea limfei din consistenta geloidă într-una fluidă
  • Albastru – analgezic, antiiflamator, antiseptic
  • Galben – stimulează activitatea sistemului nervos central.

 

 Cine ar trebui să folosească Terapie LED?

Oricine. Terapia LED este non-agresivă şi non-invazivă, deci nu dăuneaza sub nici o formă organismului.

În cazul femeilor însărcinate, nu există dovezi de efect negativ. Totuşi, nu recomandăm nici o formă de terapie estetică în cazul unei sarcini.

 

Cât durează o şedinţă de Terapie LED?

Terapia LED se foloseşte pentru tratamente de estetica faciala - antirid, cazuri de hiper-pigment, tratare acnee. Un tratament facial durează 15 minute.

Terapia LED se foloseşte în egală măsură pentru tratamente corporale – in programe anticelulită, de slăbi, pentru tonifiere . O şedinţă durează între 20-30 minute.

 

Rezultate prin Terapie LED?

În prezent, Terapia LED este o terapie adjuvantă şi este utilizată împreună cu alte terapii. Deşi nu emite suficientă energie pentru a distruge ţesuturile inestetice - produce suficientă energie pentru a stimula un răspuns de autovindecare din partea organismului. Rezultatele se observă, în medie, dupa 3-4 şedinţe.

Keiko SlimSpa este centru de remodelare corporala si Spa dotat 100% cu aparate de slabit  oferita de Rowe – lider in distributia de aparatura si echipamente profesionale pentru centre de slabit si remodelare corporala

 Keiko SlimSpa este un centru de remodelare corporala dotat 100% cu aparatura de ultima generatie in remodelare corporala  si slabire oferita de Rowe.

Beneficiaza de ultimele inovatii in materie de slabire rapida prin infrarosu  , remodelare corporala, definire musculara tratarea celulitei si a vergeturilor, lifting facial nechirurgical  , marire si ridicare sani masaj de relaxare si anticelulitic, drenaj limfatic , reflexoterapie, impachetari anticelulitice – toate si multe altele doar la Keiko SlimSpa – salon de remodelare corporala si estetica faciala in Bucuresti. 

Rowe - Lider in distributie aparatura pentru tratamente corporale -  distribuie ultimele inovaţii in materie de slăbire, tratarea celulitei şi vergeturilor: aparate de ultrasunete, electrostimulare, tunele/capsule SPA cu saună umedă/uscată, cromoterapie, aromoterapie, tunel cu infraroşii, hidroterapie, laser soft, tunel electromagnetic, presoterapie, terapia vacuum, DermoCell, cavitatie, UltraLipo, platforma infrarosu, cromoterapie, Terapie LED, capsule Spa, dusuri Vichy, paturi estetice, hidromasaj, reflexoterapie, masaj anticelulitic, aparat de vibromasaj, terapie LED, fototerapie, microdermabraziune, mezoterapie virtuala, dermoporatie, kituri diagnosticare celulită, termocuverte. GRATUIT consultanţă, asistenţă lansare şi derulare afacere, soluţii financiare, instruire personal!

Mai multe despre acest subiect:

 
 

Poti comenta si tu acest articol. Spune-ti parerea aici!

Campurile marcate cu * sunt necesare.


If you have trouble reading the code, click on the code itself to generate a new random code.
 

Aceasta sectiune este moderata si aparitia comentariului poate fi intarziata. Nu este nevoie sa retrimiteti comentariul.

 

Sfaturi de slabire pentru zodia in care te-ai nascut

Campurile marcate cu * sunt obligatorii!