e-Slabire
Cautare:

e-Slabire
 

Cum sa-ti placa exercitiile fizice

Cuvinte cheie :

Exercitiile fizice pot deveni uneori o povara. Oboseala de la serviciu, rutina zilnica, acelasi program si rezultatele care intarzie sa apara uneori sunt doar cateva dintre motivele pentru care multe persoane renunta la ele.


 

Iata cateva sugestii pentru persoanele care vor sa renunte la exercitiile fizice din motive de plictiseala sau oboseala.

Alatura-te unui grup

Este foarte important sa iti faca placere sa te duci la sala. Daca te vei alatura unui grup si te vei convinge de faptul ca aveti preocupari comune, timpul petrecut la sala va trece mai rapid.
Mai mult, vei cunoaste oameni noi si vei putea sa iti creezi grupul tau de la sala, care te poate impulsiona daca vei vrea sa renunti.

Vino cu o prietena

Orice lucru devine mai usor in doi. Daca rutina zilnica este o piedica pentru exercitiile tale zilnice, partenerul de sala te va impulsiona sa nu renunti si va face cele cateva ore de exercitii fizice mai placute decat oricand.

Fa-ti abonament

Daca te duci regulat la sala si nu ti-ai facut inca un abonament, poate ca ar trebui sa te gandesti mai bine asupra acestui lucru. Abonamentul lunar reprezinta de fapt garantia ca vei participa la toate orele pe care deja le-ai platit.

Exercitii dupa ceas

Fiecare muschi trebuie lucrat atat cat este nevoie. Daca timpul alocat unui tip de exercitiu este prea scurt, sedinta este inutila.
In acelasi timp, daca o clasa de muschi este lucrata prea mult, va aparea febra musculara, care este ...

 ziare.com

Mai multe despre acest subiect:

 
 

Poti comenta si tu acest articol. Spune-ti parerea aici!

Campurile marcate cu * sunt necesare.


If you have trouble reading the code, click on the code itself to generate a new random code.
 

Aceasta sectiune este moderata si aparitia comentariului poate fi intarziata. Nu este nevoie sa retrimiteti comentariul.