e-Slabire
Cautare:

e-Slabire
 

Cum scapi de picioare umflate?

Cuvinte cheie : picioare umflate,

Afla cum poti elimina fenomenul de picioare umflate si ce poti face ca sa il previi.


Inainte de toate trebuie descoperita cauza pentru care avem picioare umflate: sarcina, alimentatie bogata in sare si condimente, pozitie deficitara  (stat foarte mult in picioare sau stat pe scaun un timp indelungat, picior peste picior), probleme renale, drenaj limfatic incetinit.

Cea mai frecventa cauza pentru care avem picioare umflate este cea a drenajului limfatic incetinit si a blocarii ganglionilor limfatici.

Trebuie stiut ca fara circulatie limfaticanu am avea doar picioare umflate ci  ne-am umfla cu totul ca un balon deoarece drenajul limfatic este ,,supapa noastra de preaplin".

Limfa are rolul de a culege si de a filtra prin ganglionii limfatici tot ceea ce inseamna surplus de apa si toxine din organism. Daca limfa circula greoi prin canalele limfatice atunci ganglionii limfatici se vor incarca de toxine, iar in final se vor bloca. In acest caz, surplusul de apa se acumuleaza la extremitati (mai ales la nivelul gambelor) si astfel apare fenomenul de picioare umflate.

In acest moment este recomandata o alimentatie cu un continut scazut de sare si condimente, evitarea pantalonilor stramti, iar noaptea gambele sa fie asezate la un nivel mai ridicat decat restul corpului (asezarea sub glezne a unei perne).

Ce poate sa faca un centru de estetica pentru tine pentru a te scapa de picioare umflate?

Se recomanda efectuarea saptamanala a unui presodrenaj (cu rezultate vizibile dupa 24 ore), detoxifiere cu ajutorul aparatului Detox-Spa 1-2 sedinte/saptamana si/sau masaj transdermic cu Dermocell. Pentru ca efectul sa dureze 6 luni de zile este necesara o astfel de combinatie de terapii timp de 3 saptamani.

Mai multe despre acest subiect:

 
 

Poti comenta si tu acest articol. Spune-ti parerea aici!

Campurile marcate cu * sunt necesare.


If you have trouble reading the code, click on the code itself to generate a new random code.
 

Aceasta sectiune este moderata si aparitia comentariului poate fi intarziata. Nu este nevoie sa retrimiteti comentariul.