e-Slabire
Cautare:

e-Slabire
 

Cum se mentine Beyonce in forma

Cuvinte cheie :

E lesne de intuit ca nu e simplu sa ramai in forma cand esti toata ziua pe drumuri, in turnee, iar de multe ori pur si simplu nu se intrunesc conditiile pentru ca masa sa fie sanatoasa, asa cum ar trebui.


Nici pentru Beyonce nu e simplu sa-si mentina masurile care au facut-o, alaturi de voce, celebra.

Exercitii de cinci ori pe saptamana. Pentru a avea corpul de invidiat la care toate fetitele viseaza, Beyonce face exercitii cinci zile pe saptamana cu antrenorul personal, relateaza Shine. Nimic nu pare sa fie prea greu pentru Beyonce, care face zilnic fandari, ridicari de greutati si chiar box.

Repetari pe muzica. Secretul lui Beyonce este insa acela ca lucreaza pe muzica, pentru ca, dupa cum recunoaste, se plictiseste foarte repede de obositoarele repetitii. De obicei, face aceleasi repetari pe parcursul unei intregi melodii.

Motivare. Un alt truc folosit de artista este un Oscar bine pozitionat, astfel incat sa aiba senzatia, atunci cand e pe banda de alergat, ca se indreapta spre el. "Ma uit la el si stiu ca trebuie sa raman in forma", a declarat Beyonce.

Perseveranta. De cand a inceput pregatirile pentru noul turneul din martie, Beyonce a facut repetitii, pentru ca coregrafia sa fie fara cusur, timp de noua ore zilnic, sapte zile din sapte. Si toate astea pe tocuri de peste 10 centimetri.

Incredere Beyonce datoreaza mare parte din felul in care arata mersului, asa dupa cum a declarat. Totul sta incredere, in felul in care iti misti soldurile, spune ea. Capul sus, umerii trasi in jos, iar pasii pe aceeasi linie. Oricine poate s-o faca!, declara ea.

ziare.com

Mai multe despre acest subiect:

 
 

Poti comenta si tu acest articol. Spune-ti parerea aici!

Campurile marcate cu * sunt necesare.


If you have trouble reading the code, click on the code itself to generate a new random code.
 

Aceasta sectiune este moderata si aparitia comentariului poate fi intarziata. Nu este nevoie sa retrimiteti comentariul.

 

Sfaturi de slabire pentru zodia in care te-ai nascut

Campurile marcate cu * sunt obligatorii!