e-Slabire
Cautare:

e-Slabire
 

Definitia sex appeal- ului in viziunea Ditei von Teese

Cuvinte cheie :

Este controversata dar admirata, e mereu aproape dezbracata dar fara a fi vulgara....Ladies and gentlemans, Ditaaaaa voooon Teeeeese!


Intr-un interviu recent acordat revistei The One, Dita von Teese, defineste sex appeal-ul astfel:

"Pentru mine, sex appeal-ul inseamna sa stii exact cine esti si cat valorezi; si sa accepti ca, indiferent cine esti sau ce faci, esti unic si special. Increderea este cheia... Sa stii sa te evaluezi si sa te porti ca atare. E ridicol sa apelezi la comparatii si sa te lamentezi continuu ca iti lipseste cine stie ce, si ca ai fi vrut sa fii mai nu stiu cum. Persoanele care sunt sexy sunt asa pentru ca sunt constiente de acel ceva care le face unice. Si nu se scuza pentru faptul ca sunt diferite, ci stiu sa se puna in valoare si sa transforme diferentele in atuuri."

Nemtoaica la origini, Dita si-a reprezentat tara, dansand pe scena alaturi de reprezentantul Germaniei, insa din pacate, prestatia Ditei nu l-a propulsat pe Alex pe primele pozitii ale clasamentului!

Mai multe despre acest subiect:

 
 

Poti comenta si tu acest articol. Spune-ti parerea aici!

Campurile marcate cu * sunt necesare.


If you have trouble reading the code, click on the code itself to generate a new random code.
 

Aceasta sectiune este moderata si aparitia comentariului poate fi intarziata. Nu este nevoie sa retrimiteti comentariul.

 

Sfaturi de slabire pentru zodia in care te-ai nascut

Campurile marcate cu * sunt obligatorii!