e-Slabire
Cautare:

e-Slabire
 

Dermoporatia- un tratament revolutionar

Cuvinte cheie : dermoporatie,

Afla concret cum lucreaza dermoporatia si ce efecte are ea!


Caror tenuri recomand dermoporatia faciala?

  Pentru tenuri deshidratate si lipsite de stralucire: prin folosirea cocktailurilor nutritive, dupa o sedinta de 15 minute pielea isi recapata luminozitatea si elasticitatea.

  Pentru riduri fine: prin umplerea celulelor cu colagen si elastina ridurile dispar chiar si dupa prima sedinta.

  Pentru riduri profunde sau riduri de expresie: recomand un numar de 4-6 sedinte de dermoporatie (mezoterapie virtuala). Ridurile se estompeaza chiar si dupa prima sedinta (15 minute), urmand ca in urmatoarele tratamente sa dispara.

   Pentru pete pigmentare: ingredientele active folosite special pentru acest efect vor actiona direct pe zonele hiperpigmentate decolorandu-le. Timpul de lucru difera in functie de intinderea zonei, de la 5-15 minute, numarul necesar de tratamente il pot recomanda in urma unei diagnosticari.

   Pentru cuperoza si telangiectazii- capilarele dilatate si superficiale vor dispare. Efectele se vad de la prima sedinta, dar este necesar un abonament cu numar variabil de sedinte in functie de gravitatea inestetismelor.

 

Cu mare drag,

           Sorina

 

Mai multe despre acest subiect:

 
 

Poti comenta si tu acest articol. Spune-ti parerea aici!

Campurile marcate cu * sunt necesare.


If you have trouble reading the code, click on the code itself to generate a new random code.
 

Aceasta sectiune este moderata si aparitia comentariului poate fi intarziata. Nu este nevoie sa retrimiteti comentariul.