e-Slabire
Cautare:

e-Slabire
 

EBA nu vrea sa fie numita "Paris Hilton de Romania"

Cuvinte cheie :

Cu ocazia primei zile petrecute în cadrul Parlamentului European, Elena Băsescu a ţinut să precizeze că ea nu este o Paris Hilton de Carpaţi, aşa cum a fost supranumită.


"Este o idee falsă, s-a scris asta pentru că sunt femeie, pentru că sunt tânără, nu am părul scurt şi port tocuri înalte. Din aceste cauze mi s-a spus Paris Hilton a României. Da, este adevărat că mai demult am fost manechin, dar a fost doar un hobby", comentează EBA.

Ea a mai adăugat că vrea să lucreze în cadrul Comisiei de Afaceri Externe şi cea Afacerilor Economice şi monetare, pe motiv că are o experienţă de şapte ani în domeniu şi că astfel ar face ceea ce-i place.

"Sunt un economist, am lucrat timp de şapte ani în acest domeniu. De aceea aş vrea să-mi desfăşor activitatea în acest domeniu aici, pentru că ştiu ce să fac. Şi în Comisia pentru Afaceri Externe, pentru că mă interesează şi ce se întamplă în afara Europei", afirmă Elena Băsescu.

 

libertatea.ro

Mai multe despre acest subiect:

 
 

Poti comenta si tu acest articol. Spune-ti parerea aici!

Campurile marcate cu * sunt necesare.


If you have trouble reading the code, click on the code itself to generate a new random code.
 

Aceasta sectiune este moderata si aparitia comentariului poate fi intarziata. Nu este nevoie sa retrimiteti comentariul.