e-Slabire
Cautare:

e-Slabire
 

Electrostimulare- printre cele mai eficiente tratamente pentru slabire si celulita

Cuvinte cheie : rowe, professional combo, electrostimulare, tratamente, slabire, electrozi,

Tratamentul folosit de mai bine de jumătate de secol atât în medicină cât şi în estetică. Uimitoare prin simplitate şi eficienţă, electrostimularea se păstrează în topul preferinţelor chiar şi acum, după atâţia ani de la descoperire.


Celulita, bat-o vina! şi-a găsit un duşman feroce în Professional Combo - aparatul de electrostimulare cu efecte vizibile aproape imediat: piele mai fermă, muşchi mai supli, grăsimi eliminate, iar centimetrii în plus dispăruţi ca prin farmec.

Dar cum funcţionează?

Inestetica celulita reprezintă de fapt straturi de grăsime şi fluide în exces reţinute în ţesuturi ce cauzează denivelări în aspectul dermei - acel aspect de "coajă de portocală". PROFESSIONAL COMBO - cel mai performant aparat de electrostimulare - prin electrozi aplică un curent electric la o frecvenţă şi intensitate adecvată pentru a genera o mişcare vibratorie fină a muşchilor. Rezultatul este o mai bună circulaţie sanguină şi limfatică cât şi refacerea necesarului de elastină ("vinovată" de elasticitatea pielii) - toate acestea generând o eliminare concentrată a grăsimilor la nivelul tisular.
Drenajul limfatic astfel generat filtrează şi elimină rezidurile şi toxinele la nivel celular şi "prelungirea vieţii" unei celule cu mult mai întinerite şi mai sănătoase.

Este singurul aparat de electrostimulare din România care combină două tratamente spectaculoase: stimularea musculară şi termoterapia cu efecte de slabire imediate şi evidente.

PROFESSIONAL COMBO are 24 de electrozi şi 3 benzi termice locale: una pentru abdomen şi şolduri şi două pentru picioare, care se aplică peste electrozi şi care pot ajunge la temperatura de 70 grade; prezintă totuşi avantajul unui confort sporit, traspirându-se doar pe zonele-problemă sau cu celulita. Benzile termice pot fi folosite însă şi separat pentru tratamente exclusiv termice (împachetări sau termoterapie). Astfel, acest aparat permite efectuarea a 3 tipuri de tratamente diferite: electrostimulare - la care se folosesc doar electrozii , tratamente ce combină electrostimularea cu termoterapia în cadrul aceleiaşi şedinţe şi nu în ultimul rând împachetările.

Obţinerea unor rezultate vizibile, de lungă durată şi fără nici cea mai mică senzaţie de disconfort este facilitată de revoluţionarul curent SLIMWAVE, mai precis contracţii complexe izometrice şi izotonice (atât pe lungimea cât şi densitatea muşchiului).

Se poate asocia cu terapie cu infraroşii (la Platforma Galaxy, Tunel No Cellulite, Capsula Spa-Line), pentru amplificarea efectelor, dar şi pentru o detoxifiere profundă datorată puterii de penetrare de 5-6 cm a radiaţiilor infraroşii.

TUNELUL ELECTROMAGNETIC ELS 18 are 8 canale de electrostimulare şi un număr de electrozi de 16-32.

Împreună cu razele infraroşii care acţionează pe toată suprafaţa corpului, anterior şi posterior. În electrostimulare, programele de slăbire folosesc 3 tipuri diferite de undă:

  • curenţi KOTZ (curent terapeutic sinusoidal modulat de frecvenţă medie).
  • unde cu formă pătrată - de joasă frecvenţă (10-200 Hz) care penetrează fiecare celulă expusă undei, "spărgându-le" în mici molecule pentru a facilita eliminarea lor.
  • unde cu forme duble pătratice care au abilitatea de a "împinge" moleculele rezultate din acţiunea undelor pătrate către sistemul limfatic şi sanguin, determinând o eliminare mult mai rapidă.

Cu celulita ne vom lupta întotdeauna, indiferent că este din cauza statului la birou, a mâncatului pe fugă de la fast-food sau pur şi simplu din cauza geneticii. Atunci de ce să nu ne luptăm cu ea într-un mod plăcut, într-o atmosferă relaxantă, de răsfăţ corporal şi spiritual?

Acasta terapie o puteti efectua in cadrul centrului de slabire si remodelare corporala Keiko SlimSPA, un centru dotat exclusiv cu echipamente marca ROWE.

ROWE este lider pe piata de distributie a aparatelor profesionale pentru saloane de infrumusetare, de intretinere corporala si slabire, furnizand echipamente de cavitatie, electrostimulare, vacuum, tunel cu infrarosii, ultrasunete, termocuverta, aparate pentru tratamente anticelulitice, etc.

www.rowe.ro

Alte saloane de remodelare corporala: BettyBlue, Slimart, Blooms, Eden Spa, Magnolia SPA, Miko Beauty

Mai multe despre acest subiect:

 
 

Poti comenta si tu acest articol. Spune-ti parerea aici!

Campurile marcate cu * sunt necesare.


If you have trouble reading the code, click on the code itself to generate a new random code.
 

Aceasta sectiune este moderata si aparitia comentariului poate fi intarziata. Nu este nevoie sa retrimiteti comentariul.

 

Sfaturi de slabire pentru zodia in care te-ai nascut

Campurile marcate cu * sunt obligatorii!