e-Slabire
Cautare:

e-Slabire
 

Endermologie cu Dermocell: slabire, frumusete si sanatate

Cuvinte cheie : endermologie, keiko slim spa, celulita, slabire, sanatate, frumusete,

Endermologie – cel mai eficient tratament anticelulitic. DermoCell elimina complet celulita si previne reaparitia ei. Tratament cu endermologie pentru slabire in circumferinta…


Endermologie

 

Inventată acum aproximativ 20 de ani în Franţa, endermologia rămâne una dintre cele mai eficiente în slabire si tratarea celulitei dar şi a altor inestetisme ale pielii.  DERMOCELL este aparatul cu care Keiko Slim Spa se angajează să răspundă prin eficienţă acestei pretenţioase cereri: eliminarea celulitei si slabire in centimetri dar in acelasi timp si sanatate.

 

Eficienta din tratamentul cu endermologie

Secretul din spatele eficienţei acestui aparat de endermologie este tehnologia revoluţionară Dermohealth. Capatul de tratament are role mobile care acţioneaza linear şi perpendicular pe zona tratată. Presiunea negativă astfel exercitată generează o accelerare a circulaţiei sangvine şi limfatice ceea ce este benefic pentru starea dumneavoastra de sanatate.

Spre deosebire de clasicele metode de vacuum , endermologia este o terapie anticelulitica mai putin agresiva pentru organism – fără ca acest lucru să îi reducă în vreun fel eficienţa. Pe parcursul tratamentului nu vor aparea echimoze / vanatai pe zona tratata, tratamentul de endermologie cu Dermocell este benefic pentru sanatate si pentru frumusete.

Inovaţia DermoCell  constă în mărirea fluxului şi reducerea presiunii aplicate pe piele, eliminând complet riscurile de rănire, apariţie a hematoamelor şi traumelor sau de creştere a pragului de sensibilitate capilară.

 În schimb, prin accelerarea microcirculaţiei locale, permite refacerea ţesutului atrofiat şi îmbunătăţeşte tonicitatea musculaturii. Straturile de grăsime sunt defibrozate şi grăsimile mai uşor de eliminat, retenţia de apa şi toxine redusă la minim, iar drenajul limfatic accelerat.

 

Tratament anticelulitic

 Endermologia de la Keiko Slim Spa este cel mai eficient tratament anticelulitic si pentru slabire. Tratează absolut orice stadiu de celulita (edematoasă, fibroasă, dureroasă) cu rezultate vizibile intr-un timp foarte scurt. De asemenea, joaca un rol important in prevenirea celulitei caci aspectul de “coajă de portocală nu va reapare!

 Tratează adipozităţile, vergeturile, musculatura supratensionată, cât şi tulburările de circulaţie periferică. Elimina si previne celulita, creşte circulaţia sanguină şi limfatică, reduce drastic cantitatea de toxine in organism, sprijină restructurarea la nivel tisular.

 

Tratament endermologie facial

 În timp ce la nivel facial, kitul cu cele 6 capete terapeutice cu terminaţii anodizate, are urmatoaarele beneficii pentru frumusete:

• Accelerarea irigaţiei sanguine deficitare – pentru un gomaj fin şi luminozitate;

• Stimularea circulaţiei limfatice – decongestionând şi curăţând în profunzime şi formarea de elastină şi colagen – redând tenului fermitatea şi elasticitatea.

Rezultate vizibile imediat indepărtează cicatrici superficiale, curăţă în profunzime tenul şi previne apariţia prematură a  ridurilor.

Sanatate: Un sprijin de încredere postoperatoriu, tratamentul cu endermologie ajută la defibrozare şi drenaj – iar ultrasunetele  acţioneaza drept catalizator al tratamentului.

 

 Rezultate endermologie

 Endermologia este tratamentul perfect în cazul în care doriţi pe lângă eficienţă, rezulate rapide, vizibile în scurt timp! Acţiunea asupra celor mai “încăpăţânate” straturi de (ştiţi bine despre ce este vorba - acelea care nu vor să dispară indiferent de dieta urmată, exerciţiile şi tratamentele făcute), departe de a fi dureroasă, este una fermă, eficientă şi în acelaşi timp relaxantă, dizolvând şi eliminând complet celulita.

 Keiko Slim Spa are in dotare aparat de endermologie DermoCell distribuit in Romania in exclusivitate de Rowe – distribuitor de aparatura beauty  pentru centre de slabire si frumusete.

 Keiko Slim Spa este un salon de remodelare corporala in Bucuresti care urmareste scaderea dramatica in greutate, utilizand metode si aparate profesioniste benefice pentru sanatate, exclusiviste,  avand in acelasi timp grija de trup si de suflet. Beneficiati de ultimele inovatii in materie de slabire rapida, remodelare corporala, definire musculara, tratarea celulitei si a vergeturilor, lifting facial nechirurgical, marire si ridicare sani, impachetari anticelulitice si multe altele.

Rowe - Lider in distributie aparatura pentru tratamente corporale -  distribuie ultimele inovaţii in materie de slabire, tratarea celulitei şi vergeturilor: aparate de ultrasunete, electrostimulare, tunele/capsule SPA cu saună umedă/uscată, cromoterapie, aromoterapie, tunel cu infraroşii, hidroterapie, laser soft, tunel electromagnetic, presoterapie, terapia vacuum, DermoCell, cavitatie, UltraLipo, platforma infrarosu, capsule Spa, dusuri Vichy, paturi estetice, hidromasaj, reflexoterapie, masaj anticelulitic, aparat de vibromasaj, terapie LED, fototerapie, microdermabraziune, mezoterapie virtuala, dermoporatie, kituri diagnosticare celulita, termocuverte. GRATUIT consultanţă, asistenţă lansare şi derulare afacere, soluţii financiare, instruire personal!

 

Mai multe despre acest subiect:

 
 

Poti comenta si tu acest articol. Spune-ti parerea aici!

Campurile marcate cu * sunt necesare.


If you have trouble reading the code, click on the code itself to generate a new random code.
 

Aceasta sectiune este moderata si aparitia comentariului poate fi intarziata. Nu este nevoie sa retrimiteti comentariul.

 

Sfaturi de slabire pentru zodia in care te-ai nascut

Campurile marcate cu * sunt obligatorii!