e-Slabire
Cautare:

e-Slabire
 

Exercitii cu bicicleta eliptica

Cuvinte cheie : bicicleta eliptica,

Bicicleta eliptica implica exercitii de aerobic sau cardiovasculare. Antrenorii te pot intimida la inceput, insa odata ce te vei familiariza cu aparatele si cand vei vedea cat de usor le poti folosi, ti se vor parea distractive si le vei include in rutina ta.


  Pentru a incepe o sedinta plaseaza-ti picioarele in locul special creat pentru ele (pedalele). Faptul ca picioarele stau fixe te va ajuta sa realizezi niste exercitii unice. Miscarea eliptica este naturala si se potriveste corpului; astfel, sedintele vor fi foarte placute. Ea reduce stresul si impactul asupra muschilor si articulatiilor.  

De vreme ce timpul este din ce in ce mai putin, o bicicleta eliptica te poate ajuta mult. Iti vei lucra tot corpul cu un singur aparat si vei economisi timp - nu vei mai fi nevoita sa mergi de la aparat la aparat, in functie de fiecare zona a corpului.  

Bicicleta eliptica are beneficiul ca este indicata pentru incepatori, dar si pentru atleti. Si pentru ca majoritatea oamenilor o folosesc cu placere, bicicleta eliptica functioneaza conform unei anumite reguli. Sedintele complete te vor ajuta sa ai o sanatatea cardiovasculara buna.  

De obicei este nevoie de 20 de minute de exercitii la bicicleta eliptica pentru a incepe sa arzi calorii si sa iti imbunatatesti sanatatea. Daca esti incepatoare, lucreaza 20 de minute la bicicleta eliptica si mareste durata sedintei pe masura ce iti imbunatatesti nivelul de fitness. Incearca sa iti propui sa lucrezi 3 zile pe saptamana si ajungi pana la 5 atunci cand esti intr-o conditie fizica mai buna.  

Bicicleta eliptica are inca un beneficiu si anume ca este perfecta pentru arderea grasimilor. Pentru a le arde efectiv, trebuie sa faci exercitii moderat la bicicleta eliptica pentru o lunga perioada de timp. Antrenorii iti vor spune exact durata si tipul celor mai  indicate exercitii care te vor scapa de grasimea inestetica. Daca ai putin timp liber si cauti exercitii bune, iti reomandam bicicleta eliptica.  

 

Mai multe despre acest subiect:

 
 

Poti comenta si tu acest articol. Spune-ti parerea aici!

Campurile marcate cu * sunt necesare.


If you have trouble reading the code, click on the code itself to generate a new random code.
 

Aceasta sectiune este moderata si aparitia comentariului poate fi intarziata. Nu este nevoie sa retrimiteti comentariul.

 

Sfaturi de slabire pentru zodia in care te-ai nascut

Campurile marcate cu * sunt obligatorii!