e-Slabire
Cautare:

e-Slabire
 

Fiul cel mic al lui Silviu Prigoana si al Adrianei Bahmuteanu s-a

Cuvinte cheie :

Tragedie in familia milionarului Silviu Prigoana. Dupa doar trei saptamani de viata, fiul cel mai mic al afaceristului si al Adrianei Bahmuteanu a incetat din viata.


 

Conform unor surse medicale de la Spitalul Polizu, decesul a fost înregistrat în noaptea de duminică spre luni. Se pare că organismul băieţelului, născut prematur la doar 7 luni de sarcină şi cântărind 900 de grame, nu a putut rezista. De altfel, medicii au fost tot timpul rezervaţi în ceea ce priveşte şansele de viaţă ale micuţului, însă părinţii au sperat că acesta se va înzdrăveni.

S-a născut prematur

"După ce am născut, asistentele l-au dus pe bebe la incubator şi au vrut să-i pună oxigen, însă el şi-a dat singur masca jos cu mânuţa, pentru a respira. Când mi-au povestit scena, mi-au dat lacrimile. La fel când m-am dus să-l văd, m-am topit de fericire.

Am un băieţel cât un şoricel", povestea Adriana Bahmuţeanu, imediat după naştere. Din păcate, speranţele Adrianei şi ale lui Silviu au fost deşarte. Micuţul fusese botezat şi se numea Eduard Darius.

 

libertatea.ro

Mai multe despre acest subiect:

 
 

Poti comenta si tu acest articol. Spune-ti parerea aici!

Campurile marcate cu * sunt necesare.


If you have trouble reading the code, click on the code itself to generate a new random code.
 

Aceasta sectiune este moderata si aparitia comentariului poate fi intarziata. Nu este nevoie sa retrimiteti comentariul.