e-Slabire
 

Gulas unguresc

Cuvinte cheie : e-slabire.ro, gulas unguresc,

Gulasul este o mancare traditionala in Ungaria, de aceea se numeste Gulas Unguresc. E-slabire.ro a aflat secretele prepararii acestui delicios fel de mancare!


E-slabire.ro stie ca gulasul si sosul cu ceapa sunt insa foarte bune si cu paste fainoase pregatite in casa, fierte 10 minute in apa si amestecate apoi in sos. Gulasul preparat dupa aceasta reteta va va ramane in amintire prin gustul sau dulce-picant si aroma deosebita. Asdar sa trecem la reteta de gulas unguresc!

Ingrediente gulas unguresc alese de e-slabire.ro:

  • 500 g de carne de porc
  • 200 g de untura sau ulei
  • 1 lingurita boia dulce
  • 1 varf de lingurita boia iute
  • 4 cepe mari
  • 3 rosii
  • 1 catel de usturoi
  • 1 morcov
  • 1 kg cartofi
  • 100 g smantana
  • 1 lingurita zahar
  • 1 litru apa
  • frunze de patrunjel, sare, piper

 

Modul de preparare a retetei de gulas unguresc:


Pentru aceasta reteta de gulas unguresc se va prefera carne de porc impanata cu grasime, aceasta fiind mai frageda si mai gustoasa. De asemenea, pentru a fi mai gustos, gulasul se prepara cu untura. Gulasul poate fi preparat insa si cu ulei.
Se topeste untura intr-o cratita mare, se pune carnea taiata in bucatele si se lasa sa se rumeneasca. Cand au ajuns de culoare aramie, se scot si se tin la cald.
In untura ramasa se pune ceapa taiata marunt. Cand a devenit aurie, se adauga la gulas usturoiul tocat marunt, morcovul ras, rosiile taiate si carne de porc. Se adauga boiaua, sarea, piperul, zaharul si se toarna apa fierbinte cat sa acopere bucatile de carne.
Cratita cu gulas unguresc se lasa sa fiarba la foc mic pana aproape a fiert carne de porc. Se adauga la gulas cartofii taiati bucati si, daca este necesar, se completeaza cu apa fierbinte sosul. Gulasul este gata cand au fiert cartofii - se incearca, folosind o furculita.
Gulasul preparat dupa aceasta reteta este delicios servit cu smantana si patrunjel verde. Daca doriti puteti sa faceti gulasul mai picant adaugand mai mult piper si boia iute, sau ardei iute tocat marunt.

E-slabire.ro va ureaza pofta mare la gulas unguresc!

Mai multe despre acest subiect:

 
 

Recomanda unui prieten

Ti-a placut acest articol? Recomanda-l prietenilor tai!

Campurile marcate cu * sunt obligatorii!

 

Poti comenta si tu acest articol. Spune-ti parerea aici!

Campurile marcate cu * sunt necesare.


If you have trouble reading the code, click on the code itself to generate a new random code.
 

Aceasta sectiune este moderata si aparitia comentariului poate fi intarziata. Nu este nevoie sa retrimiteti comentariul.