e-Slabire
Cautare:

e-Slabire
 

Ilinca Vandici- "regina Craca"?

Cuvinte cheie : e-slabire.ro, ilinca vandici,

E-slabire.ro este de parere ca nici o femeie nu este perfecta. Depinde de noi sa ne acceptam defectele si sa ne iubim cu bune si rele. Depinde si de toleranta celor din jurul nostru. In cazul de fata, vorbim despre toleranta prezentatoarei Ilinca Vandici fata de cei ce o critica.


E-slabire.ro o sustine pe Ilinca Vandici! De ce? Pentru ca ceea ce i se intampla este o mare nedreptate! Aproape orice tabloid o numeste "Regina Craca"! E-slabire.ro isi permite sa aminteasca tuturor acelor ce critica defectele celor din jur ca nu s-a nascut omul perfect iar Ilinca Vandici are ca orice alt om si calitati si defecte, depinde doar de bunul nostru simt care o data cu varsta ar trebui sa creasca, sa nu ii facem pe cei in cauza sa se simta marginalizati din cauza defectelor lor. Ce se intampla acum in presa romaneasca de monden, pare exact un joc nevinovat al copilariei (atunci cand radeam de vecina de la 2 ca poarta ochelari) numai ca acum nu mai suntem copii si nu mai este amuzant!

Spre deosebire de alte domnisoare aparute ca din senin in showbiz, Ilinca Vandici are un job, este moderatoare la Antena 2 si are un iubit frumos, bogat si tanar (nu un sponsor batran), ceea ce este un lucru de admirat.

Una peste alta, e-slabire.ro este de parere ca orice om merita respectat! Mai ales ca este vorba despre un defect fizic al unei persoane, in cazul de fata, Ilinca Vandici si nu despre comportamentul imoral pe care il afiseaza in public cum se intampla cu multe alte domnisoare recent aparute in peisajul monden romanesc.

Mai multe despre acest subiect:

 
 

Poti comenta si tu acest articol. Spune-ti parerea aici!

Campurile marcate cu * sunt necesare.


If you have trouble reading the code, click on the code itself to generate a new random code.
 

Aceasta sectiune este moderata si aparitia comentariului poate fi intarziata. Nu este nevoie sa retrimiteti comentariul.