e-Slabire
Cautare:

e-Slabire
 

Lift Express- electrostimulare faciala sau microstimulare faciala

Cuvinte cheie : lift express, lifting facial, electrostimulare faciala, microstimulare faciala, e-slabire.ro,

Echipa e-slabire.ro a aflat pentru tine cea mai noua metoda de lifting facial prin electrostimulare faciala denumita si microstimulare faciala: aparatul minune LIFT EXPRESS


LIFT EXPRESS- lifting facial prin electrostimulare faciala ce sterge pana la 5 ani de pe chipul tau


Vrei ca tenul tau sa arate impecabil si fara nici un strop de machiaj? E-slabire.ro a aflat pentru tine ultima tendinta in materie de lifting facial: Lift Express, aparat ce prin tratamentul de electrostimulare faciala- microstimulare faciala iti sterge 5 ani de pe chip. Asta da veste buna pentru cititoarele fidele e-slabire.ro. Dar sa aflam mai multe despre revolutionarul Lift Express si ce ne aduce el nou in materie de electrostimulare faciala.

 

LIFT EXPRESS inovatie in tratamentele de electrostimulare faciala

 

Lift Express aduce noutati in materie de lifting facial prin electrostimulare faciala (microstimulare faciala): microcurentii LifeWave, microcurenti conceputi special sa imite sistemul mecanic facial si actioneaza asupra tuturor muschilor faciali, inclusiv a celor care nu sunt foarte utilizati prin actiuni normale, realizand astfel un program de electrostimulare faciala ce duce la realizarea unui lifting facial complex si exact.

 

Tratamentul de lifting facial prin electrostimulare faciala cu Lift Express dureaza doar 15 minute, in tot acest timp fiind lucrati toti muschii fetei, inclusiv aceia pe care nu ii folosim in mod curent iar rezultatele sunt vizibile inca de la prima sedinta de lifting facial cu Lift Express. Specialistii recomanda o cura de 12 sedinte de lifting facial LIFT EXPRESS pentru imbunatatirea tonusului facial cu in medie 72%.

 

Rezultate LIFT EXPRESS:

  • sterge ridurile fine si previne formarea acestora
  • atenueaza cearcanele
  • reda volumul pometilor
  • redefineste ovalul facial
  • elimina gusa
  • reintinerire faciala
  • luminozitate
  • lifting facial

Tratamentul de lifting facial prin electrostimulare faciala la LIFT EXPRESS poate fi efectuat in centrele Keiko Slim Spa iar pretul unei sedinte este de 40 lei, pret ce scade in functie de abonament.

Mai multe despre acest subiect:

 
 

Recomanda unui prieten

Ti-a placut acest articol? Recomanda-l prietenilor tai!

Campurile marcate cu * sunt obligatorii!

 

Poti comenta si tu acest articol. Spune-ti parerea aici!

Campurile marcate cu * sunt necesare.


If you have trouble reading the code, click on the code itself to generate a new random code.
 

Aceasta sectiune este moderata si aparitia comentariului poate fi intarziata. Nu este nevoie sa retrimiteti comentariul.