e-Slabire
Cautare:

e-Slabire
 

Machiaj profesional acasa

Cuvinte cheie : e-slabire.ro, machiaj profesional, acasa,

E-slabire.ro te invata cateva trucuri pentru a realiza un machiaj profesional chiar la tine acasa!


Te-ai intrebat vreodata cum ti-ar sta cu un machiaj profesional? E-slabire.ro te invata trucuri pentru a putea realiza un machiaj profesional chiar la tine acasa!

Crezi ca pentru un machiaj profesional trebuie sa iti arunci toate fardurile de acasa? E-slabire.ro iti spune ca nu, tot ce trebuie sa faci, este sa inveti cateva reguli simple!

 

1. Baza- Aplica intotdeauna o baza atat pentru fardul de pleoape cat si pentru fata. Daca ai tenul gras, ai grija ca baza sa fie potrivita tipului tau de ten.

2. Dupa ce aplici fondul de ten, nu uita de blush, din blush iti poti modela forma fetei tale si iti poti scoate privirea in evidenta. Insa mare atentie cand alegi culoarea de blush: daca vrei o alta culoare decat una naturala, alege-o sa fie cat mai aproape de nuanta naturala a tenului tau.

3. Pentru un machiaj profesional, linia de creion dermatograf trebuie intotdeauna estompata...fie de un fard fie de o pensula speciala, dar niciodata nu lasa linia asa. In afara de faptul ca va arata urat, aceasta se va intinde oricat de bun ar fi creionul...unde mai pui ca nici dunga nu o poti face perfecta.

4. Daca iti machiezi mai accentuat ochii, alege pentru buze un machiaj nude si invers, daca pentru buze alegi ceva puternic, ai grija ca la ochi sa nu fie la fel.

5. Daca vrei sa pari mai naturala, asta nu inseamna ca trebuie sa renunti la vreun pas din machiaj profesional. Totul se face din culoare, asa ca alege culori cat mai naturale.

 

Ce zici, te-a convins e-slabire.ro sa iti faci un machiaj profesional acasa?

 

Mai multe despre acest subiect:

 
 

Poti comenta si tu acest articol. Spune-ti parerea aici!

Campurile marcate cu * sunt necesare.


If you have trouble reading the code, click on the code itself to generate a new random code.
 

Aceasta sectiune este moderata si aparitia comentariului poate fi intarziata. Nu este nevoie sa retrimiteti comentariul.