e-Slabire
Cautare:

e-Slabire
 

Mamicile cu implanturi mamare pot alapta

Cuvinte cheie :

Femeile care au implanturi mamare pot alapta fara nici un fel de problema, considera ginecologii.


 

Glanda mamara ramane intacta in urma introducerii siliconului. Sanul are mai multe straturi. Primul este pielea, al doilea glanda mamara si tesutul adipos, iar cel de-al treilea este muschiul pectoral.

In cazul femeilor care nu au alaptat, implantul se introduce sub muschiul pectoral, iar astfel implantul mamar nu afecteaza scurgerea laptelui. Singurul inconvenient este faptul ca siliconul poate limita cantitativ scurgerea laptelui, in rest nu este nici un fel de problema'.

Lauzele trebuie sa evite sutienele obisnuite in perioada de alaptare si sa foloseasca sutienele speciale. 'Sutienele din plastic irita mamelonul, ba mai mult, acestea pot provoca anumite infectii ale sanului, care pot fi transmise si nou-nascutului. Cele indicate pentru femeile care alapteaza se gasesc in farmacii, al caror material este unul steril'.

Lasarea sanilor depinde de pozitia de alaptare

Alaptarea poate duce la lasarea sanilor, daca proaspata mamica nu are grija de sani sau daca nu foloseste pozitiile ideale pentru alaptat, sustin medicii. 'Pentru evitarea lasarii sanilor, mamicile trebuie sa fie foarte atente la pozitiile in care ii pun pe cei mici cand alapteaza.'

femei-moderne.ro

 

Mai multe despre acest subiect:

 
 

Poti comenta si tu acest articol. Spune-ti parerea aici!

Campurile marcate cu * sunt necesare.


If you have trouble reading the code, click on the code itself to generate a new random code.
 

Aceasta sectiune este moderata si aparitia comentariului poate fi intarziata. Nu este nevoie sa retrimiteti comentariul.