e-Slabire
Cautare:

e-Slabire
 

Mergi pe bicicleta corect, slabesti usor

Cuvinte cheie :

Mersul pe bicicleta este recomandat in orice dieta. Bicicleta din adolescenta ne poate ajuta sa scapam de kilogramele in plus si sa avem un trup de invidiat daca stim cum sa o folosim.


Mersul pe bicicleta, ca parte dintr-o dieta, trebuie sa respecte cateva reguli de baza. Solicitarea corporala nu va fi una foarte mare de la inceput, echipamentul obligatoriu nu trebuie lasat acasa, iar apa nu iti va lipsi nici un moment, informeaza ivillage.com.

Alegerea bicicletei este foarte importanta. Inaltimea, puterea si vigoarea fiecarei persoane vor fi criteriile dupa care alegem cea mai buna bicicleta.

Daca dupa prima zi de plimbare, in care nu ati fortat organismul, aveti dureri musculare intense sau de sezut, poate ca nu ati facut cea mai buna alegere in selectarea bicicletei.

Casca de protectie, genuncherele si bandajele pentru glezna sunt absolut necesare. In cazul unui accident, impactul va fi mai mic daca zonele sensibile sunt protejate.

Orice zona in care te plimbi cu bicicleta are regulile sale. Tocmai de aceea te vei supune normelor rutiere, daca te afli pe un drum public, iar in parc vei respecta plimbarile celor din jur.

Pentru ca sedintele de mers pe bicicleta sa fie eficiente, trebuie ca organismul sa fie puternic. Astfel, te vei feri de raceli nedorite, viroze sau orice dureri, pentru ca imunitatea scazuta a organismului este primul tau inamic in lupta cu kilogramele in plus.

Mersul pe bicicleta in fiecare zi, in reprize de cel putin 30 de minute, este eficient daca se face in conditii de siguranta. Astfel, daca iti faci antrenamentul dupa ce vii de la serviciu si este seara deja, nu uita vesta reflectorizanta.

Vei avea nevoie de ea pentru a fi observat pe drumurile publice. Nimic nu trebuie sa deranjeze antrenamentul zilnic, deci ia din timp toate masurile necesare pentru evitarea neplacerilor.

ziare.com

Mai multe despre acest subiect:

 
 

Poti comenta si tu acest articol. Spune-ti parerea aici!

Campurile marcate cu * sunt necesare.


If you have trouble reading the code, click on the code itself to generate a new random code.
 
Veronica
Comentariu: 15
slabire
Comentarii la acest comentariu #4 on : Tue January 04, 2011, 16:10:28
Vreau sa slabesc cit mai repede
3.1/5 stars (1235 votes)
Veronica
Comentariu: 15
Slabire
Comentarii la acest comentariu #3 on : Tue January 04, 2011, 16:08:13
Vreau sa slabesc cit mai repede!!!
3.1/5 stars (1296 votes)
amsennsp
Comentariu: 15
mPviYRzMwpxaiXhbM
Comentarii la acest comentariu #2 on : Thu October 29, 2009, 02:37:45
Mk1f83 <a href="http://ieloqbgeyeyd.com/">ieloqbgeyeyd</a>, [url=http://kkwvfzizpuno.com/]kkwvfzizpuno[/url], [link=http://hnyfpiyfhkpl.com/]hnyfpiyfhkpl[/link], http://csuxhghtduwz.com/
3.1/5 stars (1214 votes)
Boariu Zoita
Comentariu: 15
Re: Mergi pe bicicleta corect, slabesti usor
Comentarii la acest comentariu #1 on : Tue September 15, 2009, 18:02:23
Articol foarte tare
3/5 stars (1230 votes)

Aceasta sectiune este moderata si aparitia comentariului poate fi intarziata. Nu este nevoie sa retrimiteti comentariul.

 

Sfaturi de slabire pentru zodia in care te-ai nascut

Campurile marcate cu * sunt obligatorii!