e-Slabire
Cautare:

e-Slabire
 

Mihaela il ataca pe Ciutacu. Victor ii ureaza trai liniştit pe banii “beţivului” şi “afemeiatului trăitor în orgii financiare”

Cuvinte cheie :

O noua galceava s-a iscat in trustul Intact, intre Mihaela Radulescu si, de data asta, Victor Ciutacu.


Iritata de cateva declaratii dure ale jurnalistului, prezentatoarea "Duminicii in familie" a scris un nou editorial pentru Jurnalul National, in care face referire la colegul sau de trust, dar si la alte persoane care au comentat-o in ultima perioada. Pentru ca Ciutacu a spus despre ea ca nu are dreptul de a se uita fix in ochii tarii intregi, Raduleasca ii contraataca declaratia, prezentand drept argument faptul ca ea este un formator de opinie in Romania. "M-am uitat îngrozită -, dar mult mai relaxată, ştiind că voi scăpa de ei - cum din nou nişte bărbaţi s-au repezit la femeia care nu a făcut nimic greşit, doar şi-a spus opinia într-un articol din acest ziar şi, pentru că e un editorial, şi-a permis să facă şi puţină literatura, căci aşa scrie un om care vrea să însufleţească nişte cuvinte, cred. Şi-a permis să vorbească despre România, motiv pentru care a fost rapid ridiculizată de nişte ciutaci şi bichiri şi alţii ca ei, treziţi brusc la viaţă de folosirea «abuzivă» a cuvântului «România»", a scris Mihaela.

Suparata pe "domnii care ejaculeaza precoce pareri indoielnice"
"Dragi bărbaţi care pălmuiţi femei doar ca să vă verificaţi potenţa, nu vă deranjează cumva când România e strigată pe nume pe stadioane, între două flegme şi nişte seminţe? Sau când se cântă imnul pe aceleaşi stadioane şi unii-şi aranjează încă suspensoarele, având grijă ca cealaltă mână să fie la inimă, pentru camerele de filmat? Sau când de-atâtea ori presa internaţională scrie în cuvinte crocante despre o Românie care nu este a noastră? Sau când de la Badea Cârţan  sau Brâncuşi încoace toţi cei care au vrut să se exprime liber - şi vorbesc aici de scriitori, artişti de toate genurile, sportivi, antrenori, dramaturgi, regizori, coregrafi, arhitecţi, medici şi chiar oameni simpli au plecat unde-au văzut cu ochii doar ca să se poată exprima liber, să fie respectaţi şi nejudecaţi? Nu vă deranjează câte locuri goale au lăsat în urmă oameni talentaţi, creativi, inteligenţi, care au plecat ba de nenoroc, ba de securişti, ba de comunişti, ba de mâncători de rahat, care nu au avut în viaţa lor decât talentul de a-i umili pe alţii?... (...)Conform acestor domni care scriu mizerii sau ejaculează precoce nişte păreri atât de îndoielnice (special folosesc cuvinte mai puţin preţioase, căci vreau să le verific gradul de rezistenţă la jigniri...), femeile publice (care au constant cel mai mare număr de români care le ascultă şi le urmăresc emisiunile - în jur de un milion săptămânal, la o emisiune cu mare audienţă, cum a fost mereu - şi mai este preţ de două ediţii - "Duminica în familie") - n-ar trebui să aibă păreri despre ţara lor, n-ar avea dreptul şi buzele necesare să pronunţe numele ţării lor sau se adreseze ţării lor", a continuat vedeta tv.

"Romania e si a mea, domnilor demagogi"
Mihaela mai spune ca se simte "palmuita" e nedrept si se arata de acord cu alte vedete care au ales sa paraseasca tara in care au devenit celebre. "Un formator de opinie - ceva ce România are tot mai puţin spre un inevitabil deloc - are dreptul, dacă e responsabil şi coerent - să vorbească despre ţara lui. Aşa cum are şi dreptul s-o părăsească la timp, dacă e pălmuit pe nedrept şi fără nici măcar un singur argument inteligent. Oare n-au făcut (sau vor face) la fel mai toate femeile frumoase şi deştepte care s-au născut în România? Mă uit doar la cele pe care le cunosc personal şi abia acum înţeleg mai bine de ce au plecat - Monica Bârlădeanu, Ramona Bădescu, Angela Gheorghiu, Alina Puşcău, Diana Dondoe, "Micuţa Picasso" Alexandra Nechita, Anastasia Soare, Margareta Pâslaru, Nadia Comăneci şi atâtea femei necunoscute aici... (...) Voi continua să mă exprim liber şi să-mi spun părerile chiar şi de la distanţă, câtă vreme există atât de mulţi oameni care-mi mulţumesc că vorbesc şi în numele lor. România e şi a mea, domnilor demagogi, iar eu chiar mă port frumos cu ea şi nu-i ştirbesc cu nimic frumuseţea sau complexitatea. Nu-i întorc ei spatele, ci vouă, celor care nu mai conteniţi să staţi pe margine şi să bârfiţi ca tzatzele orice, cu condiţia să nu vă uitaţi la voi. Ce-ar fi s-o luaţi de la capăt şi să vă aplecaţi în direcţia corectă, că prea aţi stat cu spatele la problemele reale şi la oamenii care chiar au ceva de spus?... Ce-ar fi să nu mă mai consideraţi pe mine o problemă, ci să faceţi emisiuni şi articole despre ... România şi oamenii ei minunaţi? Eu asta am făcut şi până cum, şi asta voi face şi de-acum încolo. For Romania, with love...Întrebarea de pus pe gând: tu ce-ai făcut azi pentru România?...". Astfel se incheie lungul editorial al Mihaelei Radulescu. Daca recent semna, pe blogul lui Dani Otil, cu numele de Schwartzenberg ("ca sa nu mai ramana nici o urma de Radulescu", dupa cum a declarat), in Jurnalul National, Mihaela isi semneaza editorialul cu numele "ratatului de Bogdan Radulescu", asa cum ea insasi l-a descris pe primul sau sot.

De ce a enervat-o Ciutacu pe Raduleasca
Conflictul dintre Mihaela Radulescu si Victor Ciutacu a pornit in momentul in care moderatorul emisiunii "Vorbe grele" de la Antena 2 a acordat un interviu legat de retragerea din televiziune a vedetei si plecarea ei din Romania. Iata ce a declarat Victor Ciutacu despre colega lui de trust: "Mihaela ramane Mihaela, in bunul ei stil. Pana si din retragerea ei - nu stiu daca temporara sau definitiva, din viata publica romaneasca - inteleg ca tine sa faca un spectacol. Dati-mi voie, pe de o parte, sa regret ca i-am produs dezamagiri Mihaelei Radulescu, si pe de alta parte, sa nu rezonez la dramele de oameni bogati care se supara pe lume si pe viata si se retrag la Monte Carlo. Sa ne intelegem foarte bine: Mihaela Radulescu nu pleaca in Cambodgia sa ajute bolnavi de malarie. Mihaela Radulescu se muta din Bucuresti la Monte Carlo ca sa traiasca linistita o viata indestulata. Eu personal o apreciez pe Mihaela, eu am fost unul dintre cei care au vorbit frumos despre ea cand toata lumea o injura. (...)Mihaela este un bun realizator de televiziune, dupa parerea mea, dar nu e ziarist.
Mihaela Radulescu a avut o perioada cand se folosea cu mare gratie de serviciile presei mondene. Ulterior, cand au aparut supararile, a inceput sa o deranjeze aceeasi presa mondena pe care a cultivat-o ani de zile. Fostul ei sot, descris ca fiind generatorul tuturor relelor, acum devine sprijinul ei in mutatul la Monte Carlo; inteleg ca proprietatea ii apartine lui, iar doamna Radulescu vad ca renunta la numele de Radulescu si se semneaza Schwartzenberg, adica numele «afemeiatului», «betivului» si «traitorului in orgii». Cred ca asta spune foarte multe...".

"Mihaela nu este nici Paulescu, nici Varful Omu, nici Arcul de Triumf"
Rugat sa comenteze una dintre afirmatiile Mihaelei - "Plec cu sufletul făcut bucăţi, dar cu spatele foarte drept şi cu privirea fix în ochii ţării mele" - Ciutacu a spus: "Se autoridica pe niste piscuri pe care n-o sa aiba sansa sa ajunga in vecii vecilor. Mihaela Radulescu nu este nici Paulescu, nici Varful Omu, nici Arcul de Triumf. Mihaela Radulescu este o femeie frumoasa, desteapta si care a avut succes in televiziune. Ca sa te uiti in ochii unei tari, trebuie sa fii unul dintre exponentii megasuccesului din acea tara sau unul dintre elementele ei reprezentative. Mihaela Radulescu sa se uite in ochii unei tari intregi in momentul in care va fi cel putin una dintre figurile de pe bancnotele romanesti", a incheiat Ciutacu.

Motto: "Asta-i o tara care-a facut vedete din toate pipitele"
Schimbul de replici nu s-a incheiat insa odata cu editorialul Mihaelei. Imediat dupa aparitia acestuia, realizatorul tv a postat pe blogul sau un text in care-i face toate urarile "de bine" colegei sale. Mesajul este inclus la categoria "ce-mi face scarba", iar motto-ul sau este "Asta-i o tara care-a facut vedete din toate pipitele" - declaratie care-i apartine lui Crin Antonescu. Iata si textul scris de Ciutacu, sub titlul "Olivoar pe Croazeta  - Don't forget to write": "Înainte de mult-anunţata plecare aproape definitivă din ţara care n-o merită, după ce şi-a pus poalele-n cap cu tot ce-a întâlnit în cale şi a revenit în semnătură la numele Rădulescu (săptămâna trecută era Schwartzenberg, deja mă bulversează cadenţa asta), duduia Mihaela încearcă să se certe şi cu mine. Dat fiind că am promis că nu mai vorbesc despre ea, iar eu sunt om de cuvânt, mă rezum la a-i ura drum bun şi trai liniştit pe banii "beţivului" şi "afemeiatului trăitor în orgii financiare" la Monte Carlo. Şi s-o sfătuiesc (pentru că are prea multe şi inutile cratime-n dotare, plus tz-urile de rigoare), ca de la novice la scriitor de succes, să ia cu ea în avion o carte de gramatică, da' să n-o întoarcă de-a josu-n susulea, că se prinde lumea că doarme".

 

gardianul.ro

Mai multe despre acest subiect:

 
 

Poti comenta si tu acest articol. Spune-ti parerea aici!

Campurile marcate cu * sunt necesare.


If you have trouble reading the code, click on the code itself to generate a new random code.
 

Aceasta sectiune este moderata si aparitia comentariului poate fi intarziata. Nu este nevoie sa retrimiteti comentariul.