e-Slabire
Cautare:

e-Slabire
 

Mostenitoarea imperiului Versace, anorexica

Cuvinte cheie :

Allegra Beck Versace, nepoata faimosului creator de moda Gianni Versace (fiica Donatellei Versace, sora designerului), a recunoscut ca sufera de anorexie de mai multi ani.


 

"Micuta printesa", cum o denumea Gianni Versace, a incetat sa mai manance cum trebuie de la varsta de 11 ani, la doua luni de la moartea lui Gianni Versace - acesta a fost impuscat, in 1997, pe treptele casei sale din Miami Beach.
    
     Allegra, acum o tanara de 20 de ani, a mostenit jumatate din compania Versace la varsta majoratului. Ea a fost educata la o scoala britanica din Milano si a luat lectii de balet timp de noua ani, apoi s-a mutat in America, unde studiaza actoria, franceza si istoria artei la Universitatea California din Los Angeles.
    
     "Nu stiu inca ce am sa fac", a declarat tanara pentru "Harper's Bazar" cu privire la planurile sale de viitor. Pana una alta, Allegra primeste ingrijiri medicale pentru a reveni la o greutate normala.
    
     Imperiul Versace prins cu anorexia in propria curte
    
     Vestea a venit ca o lovitura pentru imperiul Versace in contextul scandalului legat de modelele "marimea zero". Astfel, anul trecut Spania a decis sa interzica accesul pe podiumurile de moda pentru modelele prea slabe.
    
     Conform noii legi adoptate de guvernul regional din Madrid, manechinele cu indicele masei corporale mai mic de 18 (de exemplu 56 de kilograme la o inaltime de 1.75m) nu au voie sa urce pe podium.
    
     Si la Milano a fost introdus un cod de conduita cu privire la greutatea modelelor.
    
     Organizatorii "London Fashion Week" din Marea Britanie insa au refuzat sa impuna o anumita greutate.
    
     Pro sau contra manechinelor "marimea zero"?
    
     Scandalul provocat de problemele mezinei Versace va obliga compania sa ia o pozitie oficiala in privinta modelelor "marimea zero".
    
     Si cand ne gandim ca Elena Baguci, romanca noastra, este unul dintre modelele preferate ale Donatellei Versace? Si ca Elena Baguci, cu un indice de masa corporala sub 18 (1.80m, 56 kg), a pierdut anul trecut intre 10 si 15 prezentari la "Saptamana modei de la Madrid"...     

pretaporter.ro

Mai multe despre acest subiect:

 
 

Poti comenta si tu acest articol. Spune-ti parerea aici!

Campurile marcate cu * sunt necesare.


If you have trouble reading the code, click on the code itself to generate a new random code.
 

Aceasta sectiune este moderata si aparitia comentariului poate fi intarziata. Nu este nevoie sa retrimiteti comentariul.

 

Sfaturi de slabire pentru zodia in care te-ai nascut

Campurile marcate cu * sunt obligatorii!