e-Slabire
Cautare:

e-Slabire
 

„Pachetul cu gustări sănătoase” înlocuieşte ciocolata, chipsurile şi energizantele

Cuvinte cheie :

Un pachet de gustări sănătoase a fost lansat, ieri, în România, de o companie americană de profil.


Produsul include un baton proteic, o pungă cu boabe de soia şi un ceai energizant din plante. „Există tot mai mult tendinţa de a sări peste mese, mai ales în timpul unei zile de lucru la birou, din lipsă de timp. În condiţiile stresului, tensiunii şi activităţii intense la locul de muncă, apare nevoia unui aport suplimentar de enegie, pe care cei mai mulţi îl regăsesc într-o cafea, o băutură carbogazoasă cafeinizată sau un baton cu ciocolată. Însă aceste gustări sunt nesănătoase pentru organism şi au efecte negative de lungă durată. Noul produs constituie tocmai o alternativă sănătoasă pentru energia şi concentrarea de care avem nevoie în fiecare zi", explică dr. Luigi Gratton, vicepreşedinte pe probleme de nutriţie în cadrul companiei.

Principalul beneficiu al noului produs este nivelul scăzut de calorii comparativ cu cantitatea de proteine, susţin producătorii. Prin comparaţie, o pungă cu boabe de soia are de şase ori mai multe proteine decât o pungă de chipsuri, un baton proteic are cu 61% mai puţine grăsimi decât un baton cu ciocolată, iar o cană cu ceai de 23 de ori mai puţine calorii decât o băutură carbogazoasă. „Înlocuind ciocolata, chipsurile şi băutura carbogazoasă cofeinizată cu noul pachet de gustări sănătoase, se consumă cu 91.000 calorii mai puţin pe an, ceea ce înseamnă aproximativ 10 kilograme de grăsimi mai puţin pe an", a adăugat nutriţionistul Gratton

Pachetul cu cele trei gustări costă 20 de lei. Produsele nu sunt recomandate persoanelor care au alergie la soia.

 

gandul.info

Mai multe despre acest subiect:

 
 

Poti comenta si tu acest articol. Spune-ti parerea aici!

Campurile marcate cu * sunt necesare.


If you have trouble reading the code, click on the code itself to generate a new random code.
 

Aceasta sectiune este moderata si aparitia comentariului poate fi intarziata. Nu este nevoie sa retrimiteti comentariul.