e-Slabire
Cautare:

e-Slabire
 

Party Queen – un pachet de slabit care nu-ti va afecta bugetul ci doar silueta !

Cuvinte cheie : party queen, slabire, remodelare corporala,

Indiferent daca iti vei face sarbatorile intr-un loc exotic, la restaurant, sau acasa, faptul ca te simti … fit, cu siguranta iti va crea un confort psihic.


Ca sa nu mai vorbim de faptul ca poate nu te vei simti chiar atat de vinovata pentru sarmalutele, salata de beof sau friptura de care te vei bucura din plin!

Party Queen este un pachet care costa doar 195 lei si contine 4 sedinte de electrostimulare urmate de fast-slim, 1 sedinta de masaj endermologic cu Dermocell si o impachetare de termosudatie.

Fa-ti cadou un tonus perfect iar distractia va veni de la sine !

Pachetul Party Queen este disponibil in saloanele de slabire si remodelare corporala, Keiko Slim Spa.

Keiko este un salon de remodelare corporala in Bucuresti care urmareste scaderea dramatica in greutate, utilizand metode si aparate profesioniste, exclusiviste,  avand in acelasi timp grija de trup si de suflet. Beneficiati de ultimele inovatii in materie de slabire rapida, remodelare corporala, definire musculara, tratarea celulitei si a vergeturilor, lifting facial nechirurgical, marire si ridicare sani, impachetari anticelulitice si multe altele.

Rowe - Lider in distributie aparatura pentru tratamente corporale -  distribuie ultimele inovaţii in materie de slabire, , remodelare corporala, tratarea celulitei şi vergeturilor: aparate de ultrasunete, electrostimulare, tunele/capsule SPA cu saună umedă/uscată, cromoterapie, aromoterapie, tunel cu infraroşii, hidroterapie, laser soft, tunel electromagnetic, presoterapie, terapia vacuum, DermoCell, cavitatie, UltraLipo, platforma infrarosu, capsule Spa, dusuri Vichy, paturi estetice, hidromasaj, reflexoterapie, masaj anticelulitic, aparat de vibromasaj, terapie LED, fototerapie, microdermabraziune, mezoterapie virtuala, dermoporatie, kituri diagnosticare celulită, termocuverte. GRATUIT consultanţă, asistenţă lansare şi derulare afacere, soluţii financiare, instruire personal!

Mai multe despre acest subiect: