e-Slabire
 

Paste Carbonara

Cuvinte cheie : e-slabire.ro, paste, paste carbonara,

Paste Carbonara sunt o reteta de paste traditionale italiene.


E-slabire.ro a aflat ingredientele delicioaselor paste carbonara:

  • 250-400 g kaiser afumat, taiat felii
  • 500 g paste fierte
  • 3 catei de usturoi, pisati
  • 4 oua
  • 70 g parmezan ras
  • patrunjel verde tocat
  • busuioc, piper, sare

Modul de preparare a retetei de paste carbonara recomandat de E-slabire.ro:


Se fierb pastele, conform indicatiilor de pe ambalaj. Se scurg dar pastram cateva linguri din apa in care au fiert, pentru a o adauga la paste carbonara daca acestea ies prea uscate.
Kaiserul se taie rustic si se prajeste 5 minute cu 1 lingura de ulei. Daca kaiserul a lasat multa grasime se mai scurge din ea. Se adauga usturoiul tocat si se mai tine pe foc 1 minut. Se pun in tigaie si pastele si se amesteca. Dupa un minut se ia tigaia de pe foc si, amestecand continuu in paste, se toarna incet ouale batute in prealabil cu un varf de cutit de sare. Cand punem ouale peste paste, pastele trebuie sa fie fierbinte, astfel incat ouale sa se intareasca pe paste.
Se adauga parmezanul si se amesteca pastele. Daca mancarea de paste carbonara e prea uscata se stropeste cu apa in care au fiert.

E-slabire.ro va ureaza pofta mare la paste carbonara!

Mai multe despre acest subiect:

 
 

Recomanda unui prieten

Ti-a placut acest articol? Recomanda-l prietenilor tai!

Campurile marcate cu * sunt obligatorii!

 

Poti comenta si tu acest articol. Spune-ti parerea aici!

Campurile marcate cu * sunt necesare.


If you have trouble reading the code, click on the code itself to generate a new random code.
 

Aceasta sectiune este moderata si aparitia comentariului poate fi intarziata. Nu este nevoie sa retrimiteti comentariul.