e-Slabire
Cautare:

e-Slabire
 

Radiofrecventa- slabire si tonifiere

Cuvinte cheie : tratamente corporale, slabire, keiko slim spa, radiofrecventa, rowe,

Radiofrecventa bipolara este recomandarea e-slabire.ro in materie de tratamente corporale si slabire. Sorina Bratu, manager la Keiko Slim Spa ne prezinta radiofrecventa cu Bella RF.


 

 

  Sorina Bratu, manager Keiko Slim Spa ne recomanda radiofrecventa care este cea mai noua tehnologie in materie de tratamente corporale si remodelare corporala.  Undele de radiofrecventa actioneaza cu termolipoliza selectiva pentru slabire, pentru a trata celulita si aspectul de piele flasca si pentru infrumusetare. Cu alte cuvinte, radiofrecventa conduce o temperatura ridicata in profunzimea tesuturilor, pentru a trata in interior problema.

Tratamente cu radiofrecventa

Este ideal pentru:

  • persoanele cu piele flasca: femei care au nascut recent, sani lasati, piele flasca in zona coatelor si a genunchilor (recunoscuta pentru dificultatea cu care se remodeleaza),
  • pentru refacerea conturului corporal in cazul celor afectate de inesteticul aspect de celulita
  • pentru reintinerirea tenului si atenuarea efectelor imbatranirii: riduri, aspect matifiat, piele flasca.

Sub actiunea undelor de radiofrecventa bipolara temperatura creste pana la 40-42 de grade la suprafata pielii, in timp ce in interiorul tesutului tratat ajunge pana la 60-65 grade.

Rezultate in tratamente corporale cu radiofrecventa

Ceea ce este spectaculos in tratamente corporale cu radiofrecventa este tonifiere, care se poate observa inca de la prima sedinta, indiferent ca aplicam terapia facial sau corporal.  . Unda de radiofrecventa bipolara produce contractia fibrelor de colagen si stimuleaza formarea de fibre noi, elastice.

La nivel facial se observa efectul de reducere a ridarii cutanate, imbunatatind vizibil textura pielii. Mai exact, atenuarea ridurilor prin si transfo rmarea tenului intr-unul mai proaspat, intinerit,si luminos.

Radiofrecventa bipolara inseamna pe scurt “tightening”: terapie prin care creste productia de colagen endogen – acest colagen fiind responsabil de aspectul plin de tonifiere, perfect intins al pielii.

La nivel de tratamente corporale se manifesta printr-o profunda tonifiere, instantanee, slabire, remodelare corporala, celulita dispare, aspectul de piele flasca este complet eliminat. Actioneaza asemeni unui corset care strange tesuturile musculare si grase. Vorbim de o contractie gratie careia se remodeleaza straturile de grasime din profunzime, fara a afecta in vreun fel epiderma.

Actiunea undelor de radiofrecventa bipolara continua si dupa incheierea sedintei: pacientul resimte in continuare o caldura la nivelul zonei tratate. Efectul de tonifiere continua.

Tratamentul cu radiofrecventa bipolara Bella RF de la Keiko Slim Spa este recomandat pentru toate varstele, nu este invaziv si nu necesita perioada recuperatorie.

Tratamente corporale de slabire cu radiofrecventa( bipolara) cu aparatul Bella RF sunt disponibile la salon de remodelare corporala si slabire, Keiko Slim Spa.

Aparatul Bella RF este distribut in Romania de Rowe. Rowe este lider pe piata de distributie aparate pentru tratamente corporale si slabire in Romania. Pentru mai multe detalii vizitati site-ul Rowe

Sorina Bratu in emisiunea Irinei Reisler "Spune-mi ce te doare"

 

Mai multe despre acest subiect:

 
 

Poti comenta si tu acest articol. Spune-ti parerea aici!

Campurile marcate cu * sunt necesare.


If you have trouble reading the code, click on the code itself to generate a new random code.
 

Aceasta sectiune este moderata si aparitia comentariului poate fi intarziata. Nu este nevoie sa retrimiteti comentariul.