e-Slabire
Cautare:

e-Slabire
 

Riduri, Cearcane, Piele lasata, Pete pigmentare

Cuvinte cheie : dermoporatie, mezoterapie virtuala, endermologie, radiofrecventa, riduri, cearcane,

In ultimii ani observam din ce in ce mai frecvent ca toate aceste probleme nu mai depind exclusiv de varsta. Atunci care ar fi cauza lor ?


Expunerea prelungita si frecventa la soare si solar, conditiile variate de temperatura, aplicarea pe fata a diferitelor produse cosmetice (fara a fi urmata inainte de culcare de o demachiere riguroasa), abuzul de alcool, cafea, tutun, lipsa somnului, petrecerea unui timp indelungat in fata calculatorului, toate acestea determina aparitia de riduri si de cearcane.

Riduri-  pot fi de expresie (datorita folosirii exagerate a unor grupe musculare) sau riduri de deshidratare.

STIATI CA există 60 de muşchi ai tristetii si numai 13 muschi ai rasului?

 Doamnelor, sa ne pastram optimismul si bucuria cat de mult putem si vom ramane tinere si frumoase!

  Care sunt solutiile acestor probleme?

 Dermoporatie (mezoterapie virtuala)

     Pentru combaterea ridurilor si a petelor pigmentare recomand efectuarea unui tratament de dermoporatie (mezoterapie virtuala), un tratament deloc invaziv si nedureros. Efectele lui se vad imediat dupa 15 minute de tratament cu dermoporatie (mezoterapie virtuala).

     Cu ajutorul microimpulsurilor electrice nedureroase membrana celulara (ne referim la fibroblaste= celulele superficiale ale tenului) isi deschide porii de 400 de ori. Pielea devine ca un burete absorbant. Prin aplicarea cocktail-urilor speciale pentru dermoporatie si mezoterapie virtuala, ingredientele active vor trece cu usurinta prin acesti ,,electropori" direct in celule.

      Se folosesc cocktailuri biologice capabile sa mareasca metabolismul celular si sa stimuleze functiile fiziologice de hidratare ale pielii. Amestecurile pentru dermoporatie faciala contin vitamine (A, D2, E, F, B6), colagen, acid hialuronic aceastea hidratand epidermul de 8 ori mai mult fata de normal.

Endermologie

      Pentru cearcane, cea mai eficienta terapie este cea de endermologie faciala.Prin miscarea capatului delicat de tratament in timpul aspiratiei continue din timpul tratamentului de endermologie sunt stimulati ganglionii limfatici latero-cervicali, pre- si post-auriculari, in final limfa fiind varsata in venele subclaviculare. Toxinele si surplusul de apa acumulat vor fi preluate de catre limfa, aceasta varsandu-se in final in venele subclaviculare. Tratamentu de endermologie facial este si foarte relaxant!

Radiofrecventa

      Pentru pielea lasata de pe fata si gat rezultate excelente le obtine radiofrecventa. Datorita caldurii superficiale de 40 grade si a celei profunde de 65 grade colagenul endogen este sintetizat in cantitate foarte mare prin radiofrecventa. Aceste noi fibre de colagen vor restructura pielea si o vor strange ca intr-un corset prin efectul de ,,tightening". Efectul este vizibil dupa o singura sedinta de radiofrecventa.

Cu mare drag,

Sorina Bratu

Mai multe despre acest subiect:

 
 

Poti comenta si tu acest articol. Spune-ti parerea aici!

Campurile marcate cu * sunt necesare.


If you have trouble reading the code, click on the code itself to generate a new random code.
 

Aceasta sectiune este moderata si aparitia comentariului poate fi intarziata. Nu este nevoie sa retrimiteti comentariul.