e-Slabire
 

Sora de vedeta

Cuvinte cheie : e-slabire.ro, sora de vedeta, penelope, monica, beyonce, solange, sienna, savannah, jessica, ashley, nicky, paris, kylie, dannii, stefani, lady gaga,

De cate ori nu ti-ai dorit sa vii vedeta? Sau macar sora de vedeta? E-slabire.ro le-a cautat pe cele mai cunoscute vedete care au o sora ce aspira spre celebritate!


Sa fii sora de vedeta nu e un lucru deloc rau dar nu e nici usor sa fii mereu in umbra celebritatii! E-slabire.ro este de parere ca a fi sora de vedeta este un lucru minunat: ai parte de atentie dar nici nu esti agresata ca si sora ta de paparazzi! Deci sa incepem parada surorilor! Voi pe care o votati cea mai tare sora de vedeta?

 

Penelope si Monica Cruz

Penelope si Monica sunt doua spanioloaice frumoase si talentate si mai mult decat atat, sunt surori. In timp ce Monica este o actrita destul de cunoscuta in Spania, Penelope este superstar peste Ocean.

 

Beyonce si Solange Knowles

Beyonce nu cred ca mai are nevoie de prezentare, nu mai exista nimeni care sa nu fi auzit macar o data vocea divina a celebrei Beyonce. Solange este sora ei, este o cantareata destul de talentata si mai joaca si in filme dar cu siguranta tot ce i se intampla lui Solange este meritul surorii ei, Beyonce.

 

Sienna si Savannah Miller

Sienna este o cunoscuta actrita in Marea Britanie si mai nou, face furori si peste ocean...si mai toate o invidiem pe Sienna pentru relatia ei cu Jude Law. Despre Savannah nu se stie mai nimic, in afara de faptul ca este sora mai celebrei Sienna.

Sienna Savannah

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jessica si Ashley Simpson

In acest cuplu de surori, nu se stie care o invidiaza pe care si care va avea succes in continuare. La inceput, Jessica era un pop star cunoscut, s-a casatorit cu Nick Lachey, un burlac ravnit de multe femei dar apoi a intervenit divortul si Jessica a luat-o pe o panta descendenta. In schimb Ashley, si-a inceput cariera in umbra surorii ei dar acum este pe o directie buna si unde mai pui ca s-a casatorit cu Pete Wentz, casnicia merge excelent si chiar au un copil impreuna. Deci Jessica sau Ashley?

 

Paris si Nicky Hilton

Paris si Nicky nu ar fi fost faimoase daca bunicul lor, Conrad Hilton, nu ar fi existat. Desi nu fac nimic special, Paris si Nicky sunt mereu pe prima pagina a ziarelor...parca totusi Paris un pic mai mult, Nicky pare sa fie mai retrasa!

 

 

Kylie si Dannii Minogue

Kylie nu mai are nevoie de nici o prezentare, este vedeta din toate timpurile. Intre Kylie si sora sa Dannii este o relatie speciala, ele fiind foarte apropiate. Dannii nu are o cariera muzicala la fel de stralucita ca a lui Kylie dar este si ea, destul de cunoscuta si iubita in special de noua generatie de clubberi. Kylie spune despre sora sa Dannii mai frumoasa decat ea!

 

Stefani si Natali Germanotta

Probabil ca va intrebati cine sunt! Ei bine sunt Lady Gaga si sora ei, mai nou aparute pe lista surorilor celebre. Natali a aparut de curand in videoclipul Telephone a lui Lady Gaga (Stefani) si se zvoneste ca o asteapta o cariera muzicala. Deci traiasca sora mai mare, Stefani Germanotta!

 

In concluzie, e-slabire.ro crede ca a fi sora de vedeta ar fi al doilea lucru de dorit (primul ar fi sa fii chiar tu vedeta)! Si dintre surori, noua ne place cel mai mult de Dannii Minogue! Voua?

Mai multe despre acest subiect:

 
 

Poti comenta si tu acest articol. Spune-ti parerea aici!

Campurile marcate cu * sunt necesare.


If you have trouble reading the code, click on the code itself to generate a new random code.
 

Aceasta sectiune este moderata si aparitia comentariului poate fi intarziata. Nu este nevoie sa retrimiteti comentariul.