e-Slabire
Cautare:

e-Slabire
 

"Sport pana la miezul noptii", proiect in premiera in Romania

Cuvinte cheie :

Ministerul Tineretului si Sportului a lansat marti impreuna cu Federatia Romana de Baschet proiectul national "Sport pana la miezul noptii", in cadrul caruia tinerii vor fi invitati sa isi petreaca serile participand la activitati sportive alaturi de sportivi de performanta si antrenori.


 

Startul programului se va da miercuri, 3 iunie, pe stadionul Tineretului din Bucuresti iar prima etapa va tine pana sambata 6 iunie, urmand ca proiectul sa se dezvolte ulterior pana la sfarsitul anului in toata tara.

In cele patru zile ale actiunii, incepand cu ora 17.00 si pana la miezul noptii, toti copiii si tinerii sunt invitati sa participe la diverse ateliere de baschet, atletism, dar si desen pe tema sportului. Alaturi de ei se vor afla sportivi de performanta si antrenori.

Proiectul "Sport pana la miezul noptii" continua in Bucuresti si alte 10 ari orase din tara: Galati, Timisoara, Cluj, Targoviste, Bacau, Iasi, Oradea, Medias, Brasov, Constanta.

In urma acestei initiative, la ministerul Tineretului si Sportului s-au primit peste 1.800 de solicitari de organizare de activitati sportive din toata tara si au fost montate panouri de baschet in multe municipii din Romania. In completare, a fost demarat un program, in cadrul caruia gradinitele vor fi dotate cu mini-cosuri de baschet.

"Este important ca, inca de mici, copiii sa faca primii pasi catre sportul de performanta. Mi-ar placea sa vad cat mai multe federatii interesate, nu doar de asigurarea conditiilor de pregatire pentru sportivii de performanta, ci dispuse sa investeasca in viitor, prin gesturi simple, dar solide si eficace", a declarat ministrul Tineretului si Sportului, Monica Iacob-Ridzi.

"Nu exista limita de varsta pentru performanta, nu exista decat limita pe care iti propui sa o depasesti", a completat si presedintele Federatiei Romane de Baschet, Carmen Tocala, unul dintre coordonatorii acestui proiect.

ziare.com

 

Mai multe despre acest subiect:

 
 

Poti comenta si tu acest articol. Spune-ti parerea aici!

Campurile marcate cu * sunt necesare.


If you have trouble reading the code, click on the code itself to generate a new random code.
 

Aceasta sectiune este moderata si aparitia comentariului poate fi intarziata. Nu este nevoie sa retrimiteti comentariul.

 

Sfaturi de slabire pentru zodia in care te-ai nascut

Campurile marcate cu * sunt obligatorii!