e-Slabire
 

Sushi vegetarian

Cuvinte cheie : e-slabire.ro, sushi vegetarian,

Acest tip de sushi vegetarian este excelent pentru cei ce vor sa consume o mancare sanatoasa iar e-slabire.ro il recomanda ca aperitiv pentru petreceri si mese festive.


 

E-slabire.ro iti recomanda sa combini si sa potrivesti arome, texturi si culori - aspectul pentru sushi vegetarian  joaca un rol foarte important!

Ingrediente alese de e-slabire.ro pentru sushi vegetarian:

  • 215 g orez bob scurt sau orez special pentru sushi
  • 375 ml apa 
  • 1 lingura otet de orez 
  • 4 foi "nori" (numele foilor de alge marine uscate si presate, folosite la prepararea rulourilor de sushi) 
  • 1/2 avocado copt, curatat si zdrobit 
  • 1/2 ardei gras rosu, curatat de seminte si taiat in fasii subtiri 
  • jumatate castravete lung, curatat de coaja si taiat in fasii subtiri 
  • 2 morcovi curatati si rasi 
  • sos de soia pentru servit  

 

Puneti orezul la fiert, acoperiti si lasati-l la foc mare. Dupa ce a fiert reduceti focul la minim si lasati-l acoperit pe foc pana se absoarbe apa in intregime (cam 15-20 de minute). Lasati-l apoi timp de 5-10 minute sa se raceasca.

Puneti apoi orezul intr-un vas mare si cu o lingura de lemn amestecati sa fiti siguri ca orezul nu este lipit.

Adaugati treptat otetul si amestecati usor. Atentie - orezul nu trebuie sa fie prea ud, nicidecum imbibat in otet. Lasati orezul sa se racesca, timp de 30 de minute, amestecand ocazional.

Puneti o foaie "nori" pe o suprafata intinsa curata, cu fata lucioasa in jos. Cu mainile ude, imprastiati un sfert din cantitatea de orez pe jumatate de foaie "nori", lasand libere margini de aproximativ 2 cm.

Imprastiati apoi si un sfert din cantitatea de avocado pisat de-a lungul centrului orezului. Aranjati apoi un sfert din cantitatea de ardei rosu si castravete peste avocado si finisati cu un sfert din cantitatea de morcov ras.

Rulati ferm pentru a cuprinde intreaga compozitie si udati marginile foii cu apa calda pentru a le "sigila" in sushi vegetarian.

Repetati operatiunea cu celelalte 3 foi de "nori". Lasati rulourile de sushi vegetarian deoparte timp de 10 minute, cu partea sigilata in jos. 

Taiati apoi fiecare rulou in 6 bucati si serviti sushi vegetarian cu sos de soia.

E-slabire.ro va ureaza pofta mare la sushi vegetarian!

Mai multe despre acest subiect:

 
 

Recomanda unui prieten

Ti-a placut acest articol? Recomanda-l prietenilor tai!

Campurile marcate cu * sunt obligatorii!

 

Poti comenta si tu acest articol. Spune-ti parerea aici!

Campurile marcate cu * sunt necesare.


If you have trouble reading the code, click on the code itself to generate a new random code.
 

Aceasta sectiune este moderata si aparitia comentariului poate fi intarziata. Nu este nevoie sa retrimiteti comentariul.