e-Slabire
Cautare:

e-Slabire
 

Terapia LED- cura de sanatate

Cuvinte cheie : terapia led, culoarea, slabire, rowe,

Terapia LED fi folosită de... cosmonauţi datorită accentuării procesului de vindecare. A traversat rapid în domeniul esteticii aplicate datorită beneficiilor pe care le aduce şi inexistenţei de efecte secundare


 

Presupune existenţa unor diode luminiscente prin care se aplică culoare şi lumină în fascicole concentrate pe zonele pe care se efectuează tratamentul. Efectele sunt fotochimice, nu termice: fotonii pătrund în ţesut şi sunt uşor absorbiţi în membrana celulei. Permeabilitatea acesteia se modifică şi produce o reacţie fotochimică în urma căreia se eliberează ATP (adenozin trifosfat), enzima responsabilă de metabolismul celular.

Diodele Emitatoare de Lumină (LED) sunt o formă modernă de terapie prin energie luminoasă şi sunt similare laserelor, având aceleaşi efecte de vindecare, dar diferă de acestea prin modul în care energia luminoasă este transmisă. LED se răspândeşte pe o suprafaţă mai mare, ceea ce determină reducerea timpului de tratament faţă de cazul folosirii laserului.

LED nu emit suficientă putere pentru a distruge ţesutul, dar au destulă energie pentru a stimula un răspuns de autovindecare din partea corpului. Având o manifestare de amploare redusă, dar un ciclu de funcţionare lung,Terapia LED se caracterizează printr-o emisie mult mai blândă a aceleiaşi lungimi de undă a luminii vindecatoare pe care o emite şi laserul soft folosit în estetica aplicată, însă la un randament energetic mult mai ridicat. Aşadar, terapia LED nu prezintă acelaşi risc ridicat de a provoca leziuni oculare ca şi laserele.

Alte efecte:

Stimulează producţia de colagen şi reduce producţia de melanină (eliminând petele)

Accentuează procesul de vindecare a rănilor, eczemelor

Atenuează ridurile şi liniile fine din jurul ochilor

Tonifiază musculatura şi redă fermitatea pielii

Stimulează şi activează metabolismul celulelor epidermei

Este adeseori asociată cu culori, pentru a potenţa efectele benefice asupra organismului.

Culoarea albastră are efect antiinflamator, antiseptic, antipiretic, decongestionant al durerii dar şi catifelant, normalizează producţia de sebum, excelent pentru piele iritată, antialergic, ideal în tratamentele antiacneice, ale herpesului, alergiilor solare şi arsurilor solare.

Culoarea galbenă stimulează sistemul limfatic şi nervos, tonifierea musculaturii şi nervurilor, îintărirea sistemului digestiv, tratarea pielii iritate şi obosite dar şi reducerea depresiilor şi reenergizarea sistemului nervos.

Verdele ajută la reîntărirea sistemului imunitar, a sistemului circulator şi al inimii, stabilizarea şi stimularea sistemului hormonal, armonizarea organelor, relaxare mentală.

Culoarea rosie este un puternic biostimulant, activând rezervele de energie şi stimulând circulaţia sanguină şi limfatică. Un efect vizibil şi demn de luat în considerare este revitalizarea pielii obosite şi redarea luminozităţii tenului.

Aceasta terapie o puteti efectua in cadrul centrului de slabire si remodelare corporala Keiko SlimSPA, un centru dotat exclusiv cu echipamente marca ROWE.

ROWE este lider pe piata de distributie a aparatelor profesionale pentru saloane de infrumusetare, de intretinere corporala si slabire, furnizand echipamente de cavitatie, electrostimulare, vacuum, tunel cu infrarosii, ultrasunete, termocuverta, aparate pentru tratamente anticelulitice, etc.

www.rowe.ro

Alte saloane de remodelare corporala si slabire : BettyBlue, Slimart, Blooms, Eden Spa, Magnolia SPA, Miko Beauty Center

Mai multe despre acest subiect:

 
 

Poti comenta si tu acest articol. Spune-ti parerea aici!

Campurile marcate cu * sunt necesare.


If you have trouble reading the code, click on the code itself to generate a new random code.
 

Aceasta sectiune este moderata si aparitia comentariului poate fi intarziata. Nu este nevoie sa retrimiteti comentariul.

 

Sfaturi de slabire pentru zodia in care te-ai nascut

Campurile marcate cu * sunt obligatorii!