e-Slabire
Cautare:

e-Slabire
 

Tratamentul cu laser de joasa intensitate

Cuvinte cheie : slabire ultra rapida, laser de joasa intensitate, rowe, slabire, slim light, remodelare corporala, vacuum, terapia led, culoarea, revolutionarul lllt, combaterea celulitei,

Se vehiculează tot mai des conceptul de slabire ultra rapida. Tehnologia avansată din domeniul beauty îţi permite acum o slabire ultra rapida.Unul din elementele care îţi garantează o slabire ultra rapida si combaterea celulitei este revolutionarul LLLT (laser de joasa intensitate) al aparatului Slim Light.Este dezvoltat special pentru programe de slabire şi remodelare corporala.


SLIM LIGHT 6.9 este un echipament complex destinat exclusiv centrelor de slabire si remodelare corporala, cu rezultate de invidiat in combaterea celulitei si slabire ultra rapida. Acţionează ca o "daltă" ce sapă în zonele cu acumulări inestetice de adipocite, utilizând trei terapii complementare în procesul de topire a grăsimilor:

REVOLUTIONARUL LLLT - laser de joasa intensitate - emite unda laser de 635 nm, respectiv 904 nm ce penetrează ţesutul până la o adâncime de 8-10 mm în primul caz şi până la o adâncime de 30-50 mm în al doilea caz. Accelerează lipoliza prin activarea receptorilor beta cu eficienţă în redarea aspectului ferm şi a luminozităţii pielii, combaterea celulitei şi reducerii vergeturilor. De asemenea accelerează sinteza proteinelor şi a activităţii enzimatice, generând practic arderi mai rapide şi benefice în procesul de slabire ultra rapida.

TERAPIA LED - deşi nu emite suficientă energie pentru a distruge ţesuturile inestetice - produce suficientă energie pentru a stimula un răspuns de autovindecare din partea organismului. Terapia LED aduce trei culori în tratamentele Slim Light:

Culoarea rosie - biostimulant pentru circulaţia sângelui şi metabolism, pentru reactivarea rezervelor de energie ale organismului.

Culoarea albastra - pentru echilibru spiritual, cu efect antiinflamator, antiseptic şi antipirect.Combate cu succes insomnia, stările de hiper-excitabilitate, alergiile şi acneea prin normalizarea producţiei de sebum, conferind pielii un rafinament aparte.

Culoarea verde - pentru întărirea sistemului imunitar şi stimularea sistemului hormonal. Armonizează, regenerează şi relaxează. De asemenea diminuează ridurile şi cutele pielii.

VACUUM - cea de-a treia procedură a complexului Slim Light - ales tocmai pentru a maximiza efectul de slăbire şi reducere a celulitei.

ATENŢIE! Tratamentul de vacuum alaturi de laser de joasa inensitate şi terapia LED duce la dublarea rezultatelor!

Terapia cu revolutionarul LLLT o puteti efectua in cadrul centrului de slabire si remodelare corporala Keiko SlimSPA, un centru dotat exclusiv cu echipamente marca ROWE.

ROWE este lider pe piata de distributie a aparatelor profesionale pentru saloane de infrumusetare, de remodelare corporala si slabire, furnizand echipamente de cavitatie, electrostimulare, vacuum, tunel cu infrarosii, ultrasunete, termocuverta, laser de joasa intensitate, aparate pentru tratamente anticelulitice, etc.

www.rowe.ro

Alte saloane de remodelare corporala: BettyBlue, Slimart, Blooms, Eden Spa, Magnolia SPA, Miko Beauty Center

 

 

 

Mai multe despre acest subiect:

 
 

Poti comenta si tu acest articol. Spune-ti parerea aici!

Campurile marcate cu * sunt necesare.


If you have trouble reading the code, click on the code itself to generate a new random code.
 

Aceasta sectiune este moderata si aparitia comentariului poate fi intarziata. Nu este nevoie sa retrimiteti comentariul.

 

Sfaturi de slabire pentru zodia in care te-ai nascut

Campurile marcate cu * sunt obligatorii!