e-Slabire
Cautare:

e-Slabire
 

Trupa Dolls face Bronzare Organica

Cuvinte cheie : e-slabire.ro, bronzare organica, trupa dolls,

E-slabire.ro promoveaza sanatea si acum ne bucuram pentru fetele de la trupa Dolls ca aleg sa se bronzeze sanatos folosind bronzare organica!


Daca esti vedeta, e-slabire.ro iti recomanda ca imaginea ta sa fie intotdeauna fara cusur, cu atat mai mult daca esti cantareata si te expui in fata a mii de oameni! Fetele de la trupa Dolls stiu asta, de aceea au mare grija de imaginea lor! E-slabire.ro a aflat in exclusivitate ca fetele intregesc sirul de vedete care au renuntat la solar si au ales procedura de bronzare organica, de aceea le felicitam, trupa Dolls sunt niste femei care tin nu numai la imagine dar si la sanatate!

Fetele de la trupa Dolls au fost de curand la Keiko Slim Spa pentru a face bronzare organica! Ce a iesit? E-slabire.ro are cateva poze superbe de la sedinta de bronzare organica cu fetele de la trupa Dolls. Procedeul de bronzare organica nu afecteaza deloc pielea, ba chiar o hidrateaza, culoare obtinuta dupa o sedinta de bronzare organica este cam ca una obtinuta dupa 6-7 sedinte de solar si costa doar 60 de ron la Keiko Slim Spa!

trupa Dolls bronzare organicatrupa Dolls bronzare organica

Mai multe despre acest subiect:

 
 

Poti comenta si tu acest articol. Spune-ti parerea aici!

Campurile marcate cu * sunt necesare.


If you have trouble reading the code, click on the code itself to generate a new random code.
 

Aceasta sectiune este moderata si aparitia comentariului poate fi intarziata. Nu este nevoie sa retrimiteti comentariul.