e-Slabire
Cautare:

e-Slabire
 

Un corp perfect cu Pilates

Cuvinte cheie : e-slabire.ro, pilates,

Te-ai surprins vreodata admirand abdomenul perfect si talia de viespe al vedetelor preferate? Iti doresti un corp perfect? E-slabire.ro iti recomanda: Pilates! Pilates este sportul care te va ajuta sa ai un abdomen plat, picioare mai subtiri, un posterior apetisant si sa scapi de celulita!


 

E-slabire.ro te sfatuieste sa urmezi programul Pilates timp de 20 de minute pe zi, 3 zile pe saptamana, si poti scapa de 12cm din circumferinta taliei intr-o luna! In plus, te vei putea lauda cu un corp de vedeta, Pilates este programul cel mai practicat de catre vedetele de peste ocean.

Exercitii Pilates recomandate de e-slabire.ro:

 1. Cercuri pe cer

Pentru coapse, solduri si fesieri Stai pe spate cu mainile sub cap. Incordeaza-ti abdomenul si ridica partea superioara a corpului usor. Ridica picioarele 10cm de la podea. Mentine pozitia, inspira si expira usor. Ridica piciorul stang spre tavan. Mentine corpul incordat si soldurile stabile. Deseneaza cu piciorul stang 4 cercuri in sensul acelor de ceasornic. Repeta si in sens invers acelor de ceasornic de 4 ori. Coboara usor ambele picioare si repeta pentru piciorul drept.

 2. Plan inclinat

Pentru triceps, biceps, piept, talie si fesieri Asaza-te pe podea cu picioarele perfect intinse. Pozitioneaza palmele pe podea in spatele taliei cu degetele orientate catre picioare. Ridica-ti corpul si tine picioarele intinse inainte, ca in imagine. Incordeaza-ti abdomenul si incearca sa nu ridici umerii. Ridica piciorul stang cat de sus poti, apoi adu-l in pozitia initiala. Fa cate 4 repetari pentru fiecare picior.

 3. Kick-uri anticelulita

Pentru triceps, biceps, piept, spate, fesieri si talie. Aseaza-te pe podea cu genunchii indoiti sub tine si cu spatele putin curbat. Incordeaza-ti abdomenul si indoaie spatele, aducand posteriorul spre piept. Ridica genunchiul stang 4cm spre piept. Mentine abdomenul incordat si adu genunchiul drept cat mai aproape de piept. Apoi impinge piciorul drept spre exterior si incordeaza fesierii. Repeta de 8 ori pentru fiecare picior.

 4. Scufundari de lebada

Pentru triceps, umeri, spate, abdomen si piept. Stai pe podea pe abdomen, intinde bratele inainte, ridica picioarele pe varfurile degetelor si ridica bratele si mainile aproximativ 12cm de podea. Mentine pozitia 2 secunde si intinde cat mai mult bratele si picioarele. Adu apoi bratele spre solduri, cu miscare circulara. Expira si intinde bratele catre talpi, cu palmele catre interior. Mentine pozitia 2 secunde apoi revino usor in pozitia initiala si relaxeaza-te. Repeta de 6-8 ori.

 5. Rasuciri

Pentru brate, talie, fesieri si piept. Asaza-te pe podea pe partea dreapta, cu bratul perpendicular pe corp si picioarele perfect intinse. Incordeaza-ti abdomenul si ridica sodurile de la podea. Intinde bratul stang catre tavan si mentine-ti muchii incordati. Adu apoi bratul stang in dreptul pieptului, miscandu-te doar din talie. Adu inapoi bratul stang catre tavan si repeta de 4 ori, apoi revino pe podea si repeta pentru partea stanga.

 6. Abdomen „Ingerii lui Charlie"

Pentru triceps, abdomen, coapse si solduri Din pozitia sezut, cu picioarele intinse inainte, indoaie usor partea superioara a corpului inainte si incordeaza-ti abdomenul. Indreapta-ti bratele si strange degetele ca in imagine. Ridica genunchii si mentine bratele intinse in fata. Misca genunchii cu miscari circulare catre dreapta, jos, stanga si apoi sus. Repeta in directia opusa. Fa cate 4 repetari pentru fiecare directie. Indreapta-ti apoi spatele usor, respirand profund. Incordeaza-ti muschii in timp ce revii in pozitia initiala. Repeta de 2-4 ori.

E-slabire.ro iti ureaza mult spor la exercitiile Pilates!

Mai multe despre acest subiect:

 
 

Poti comenta si tu acest articol. Spune-ti parerea aici!

Campurile marcate cu * sunt necesare.


If you have trouble reading the code, click on the code itself to generate a new random code.
 

Aceasta sectiune este moderata si aparitia comentariului poate fi intarziata. Nu este nevoie sa retrimiteti comentariul.