e-Slabire
Cautare:

e-Slabire
 

Vergeturi- tratament vergeturi II

Cuvinte cheie : vergeturi, microdermabraziunea, dermoporatie, mezoterapie virtuala, radiofrecventa,

Dupa cum v-am promis, iata ca am revenit cu alte tratamente pentru vergeturi! Si numai cu vesti bune!


 

Ultimele tehnologii in materie beauty au utilizare si in tratamentele pentru vergeturi. Daca respectam frecventa recomandata a diverselor proceduri si timpul necesar pentru ca fiecare terapie sa-si faca efectul putem vorbi despre o atenuare a unor vergeturi vechi (in principal, cele oblice si verticale) cu 70%.

 La ce terapii ma refer?

 MICRODERMABRAZIUNEA- Microdermabraziunea este cunoscuta ca si metoda neagresiva pentru exfolierea si curatarea celulelor moarte si a reziduurilor acumulate la nivelul tenului-recomandata 1sedinta/saptamana.

Pentru vergeturi, microdermabraziunea-prima sedinta- actioneaza in acelasi mod curatand pielea.

Diferenta consta in frecventa recomandata a acestor sedinte de microdermabraziune. In prima saptamana recomand microdermabraziunea efectuata zilnic. Rolul acestor sedinte este de a ,,irita" fibroblastele (celulele superficiale ale pielii) astfel incat acestea sa sintetizeze in cantitate suplimentara colagen (proteina pielii care da elasticitate).

In cea de-a doua saptamana se recomanda microdermabraziunea o data la 2 zile.

 DERMOPORATIE (mezoterapie virtuala)- Terapia de dermoporatie (mezoterapie virtuala) este terapia prin care 95% din substantele active (colagen, elastina, vitamine) din cocteilurile speciale sunt introduse direct in fibroblaste. Rezultatul in urma unui tratament de dermoporatie (mezoterapie virtuala) este cresterea in volum a celulelor de la suprafata pielii (nevizibila cresterea) si uniformizarea tegumentului in zona cu vergeturi (in cazul acelor vergeturi striate, care se simt la atingere ca niste denivelari).

 RADIOFRECVENTA- caldura placuta transmisa de dispozitivul mobil de radiofrecventa penetreaza si determina sinteza colagenului endogen. Acesta se prinde de reteaua veche de colagen (cea care este deteriorata la nivelul vergeturilor) reconstruind-o. De asemenea, radiofrecventa creeaza efectul ,,tightening" -de strangere.

 Recomand un pachet de astfel de terapii pentru vergeturi (microdermabraziunea, dermoporatie, radiofrecventa) pe o durata de minim 2 saptamani, iar in prima saptamana preferabil zilnic.

 

Cu mare drag,

Sorina Bratu 

 

Mai multe despre acest subiect:

 
 

Poti comenta si tu acest articol. Spune-ti parerea aici!

Campurile marcate cu * sunt necesare.


If you have trouble reading the code, click on the code itself to generate a new random code.
 

Aceasta sectiune este moderata si aparitia comentariului poate fi intarziata. Nu este nevoie sa retrimiteti comentariul.