e-Slabire
Cautare:

e-Slabire
 

Zina Dumitrescu a incercat sa se sinucida?

Cuvinte cheie :

Creatoarea de moda Zina Dumitrescu, extrem de afectata de moartea sotului ei, profesorul universitar Costin Dumitrescu, a fost la un pas de moarte luni seara.


Sotia lui Alin Oprea, Larisa, vecina Zinei Dumitrescu, a sunat la Salvare. Potrivit apropiatilor, "mama Zina" a incercat sa se sinucida inghitind un pumn de pastile.


Se pare ca Serviciul de Urgenta ar fi fost apelat de Larisa, sotia lui Alin Oprea si vecina creatoarei de moda, care era ingrijorata pentru ca aceasta nu raspundea la usa. Medicii i-au acordat ingrijiri la fata locului, pentru ca Zina Dumitrescu a refuzat sa fie internata.

O prietena a creatoarei povesteste cum Zina, in varsta de 73 de ani, luase multe pastile de Distonocalm, fiind extrem de tulburata dupa inmormantarea sotului ei, care a avut loc luni. Cand si-a revenit insa, ea a negat ca ar fi incercat sa se sinucida.

Creatoarea de moda a mai incercat sa se sinucida in iunie 2006, cand a luat mai multe pastile de Diazepam si a fost internata timp de patru zile.

ziare.com

 

Mai multe despre acest subiect:

 
 

Poti comenta si tu acest articol. Spune-ti parerea aici!

Campurile marcate cu * sunt necesare.


If you have trouble reading the code, click on the code itself to generate a new random code.
 

Aceasta sectiune este moderata si aparitia comentariului poate fi intarziata. Nu este nevoie sa retrimiteti comentariul.