e-Slabire
Cautare:

e-Slabire
 

Smokey eyes in 5 pasi

Cuvinte cheie :

Desi pare ceva greu de realizat, acest gen de machiaj se bazeaza pe cateva reguli simple, care pot fi urmate de catre oricine. Aveti nevoie de obiectele uzuale pentru un machiaj simplu: fard de pleoape in doua nuante (una deschisa, alta inchisa), tus pentru ochi, pensule pentru machiaj, rimel.


Pasii sunt usor de urmat:

1. Pregatirea pleoapelor

Un machiaj perfect este acela care rezista mult timp fara ca fardurile sa se amestece si sa se formeze dungi pe mijlocul pleoapei. Pentru a obtine un astfel de machiaj este necesar sa aplicati mai intai o baza de machiaj (o crema usoara care sa pastreze pleoapele catifelate si usor uleioase).

2. Aplicarea tusului

Tusul se aplica pe pleoapa superioara, deasupra genelor si mai discret pe cea inferioara. Pentru a obtine un efect maxim, aveti grija ca linia aplicata sa fie mai subtire pe milocul pleoapei. Daca optati pentru un machiaj smoky in culori clasice (negru, maro, gri), aplicati un tus in una din aceste culori. Daca ati ales pentru machiaj farduri colorate, atunci tusul va avea un efect mai intens daca este indigo, albastru sau verde, in functie de nuanta fardului.

 3. Amestecarea culorilor

Pentru a obtine efectul smoky, un pas esential este amestecarea culorilor la baza genelor. Imprastiati peste tusul aplicat anterior  cateva pete de culoare folosindu-va de un tus mai deschis sau de fardurile pe care le veti aplica pe pleoape. Secretul unui amestec perfect este sa creati senzatia de pete neuniforme de culoare.

4. Aplicarea culorii deschise

Culoarea de baza trebuie sa fie cea deschisa. De obicei un machiaj smoky reusit are o baza gri deschis sau crem, insa folosirea acestor culori nu este o regula. Important este ca fardul sa fie de calitate (este de preferat sa folositi un fard cremos).

5. Aplicarea culorii inchise

Dupa ce ati aplicat tusul si baza deschisa, aplicati fardul de culoare inchisa incepand de la baza genelor (din coltul interior al ochiului) in sus. Aveti grija ca tusul sa fie acoperit cu fard, apoi amestecati culoarea inchisa cu cea deschisa intr-o miscare circulara, oprindu-va in zona unde pleoapa face pliuri. Pe pleoapa inferioara aplicati discret putin fard. Dupa ce va asigurati ca machiajul ambilor ochi are aceeasi intensitate, aplicati rimelul.

Sursa:supereva.ro

Mai multe despre acest subiect:

    Nu sunt articole selectate.
 
 

Poti comenta si tu acest articol. Spune-ti parerea aici!

Campurile marcate cu * sunt necesare.


If you have trouble reading the code, click on the code itself to generate a new random code.
 

Aceasta sectiune este moderata si aparitia comentariului poate fi intarziata. Nu este nevoie sa retrimiteti comentariul.