e-Slabire
Cautare:

e-Slabire
 

Vrei sa te machiezi ca Jennifer Lopez? Te ajutam noi!

Cuvinte cheie :

Gustul în materie de haine al artistei Jennifer Lopez variază între îmbrăcămintea hip-hop şi cea foarte elegantă, dar tehnica de machiaj o deosebeşte, fiind întotdeauna strălucitoare, feminină şi naturală. Culorile preferate de ea pentru farduri sunt cele deschise şi pastelate, combinate cu nuanţe închise, fumurii, care îi pun în evidenţă, discret şi suav, trăsăturile feminine.


Înainte de a încerca acestă variantă de machiaj, este nevoie de o pregătire a tenului pentru machiaj. Aplicarea unei creme de zi pe faţă şi a unui balsam de buze sunt de ajuns dacă eşti tânără, dar dacă vrei într-adevăr să arăţi impecabil ar fi necesară o pregătire mai amplă a tenului.

Acest look este fresh şi tineresc, de aceea este potrivit pentru zi, nu pentru seară.

De ce ai nevoie

  • fond de ten cremă, de culoarea tenului
  • anticearcăn
  • pudră de culoarea tenului
  • fard cremos deschis la culoare, sidefat
  • fard pudră de culoare bej, fumurie
  • rimel negru
  • creion de sprâncene, cu 4 nunaţe mai deschis decât culoarea naturală a sprâncenelor
  • fard cremă pentru obraji de culoare roz (blusher)
  • creion de buze de culoare maronie spre gri
  • gloss de buze sidefat

Pasul 1: Punctează câte puţin fond de ten pe piele şi întinde-l într-un strat omogen cu degetele. Stratul trebuie să fie foarte subţire, aproape neobservabil. Dacă ai tenul sănătos, şi bine întins, atunci foloseşte fondul de ten doar pentru a ascunde mici imperfecţiuni ale pielii (aluniţe, coşuri, etc.), nu-l aplica pe toată suprafaţa feţei. Dacă consideri că ai nevoie, aplică un pic de anticearcăn sub pleoapa inferioară pentru a neutraliza culoarea închisă a cearcănelor. Atenţie! Nu folosi niciodată pudră ca o bază pentru machiaj, foloseşte mai bine fondul de ten.

Pasul 2: Aplică pe pleoapa superioară un strat subţire de fond de ten, pentru a crea o bază pentru fardul de ochi.

Pasul 3: Aplică fardul cremă de ochi începând de la osul sprâncenei şi coborând până la linia genelor, estompând uniform cu degetele. Acoperă, apoi, fardul cu o cantitate foarte mică de pudră de obraz. Acesta va fixa fardul cremă şi va ajuta la fixarea fardului pudră, care se aplică în continuare. Foloseşte o pensulă pentru conturul ochilor, de dimensiune mică sau medie, pentru a aplica fardul pudră pe pleoapă, chiar deasupra genelor. Acesta adaugă profunzime a privirii şi contur.

Pasul 4: Pentru a obţine gene întoarse foloseşte un aparat special pentru curbarea genelor (eyelash curler), şi apoi aplică mascara neagră numai pe genele de sus. Pentru o definire mai puternică foloseşte un creion pentru conturul ochilor pentru a trasa o linie neagră în colţul exterior al ochiului, în prelungirea genelor.

Pasul 5: Conturează sprâncenele cu creionul de sprâncene, pentru a le pune în evidenţă. Culoarea creionului trebuie să fie cu cel puţin 4 nuanţe mai deschisă decât culoarea naturală a sprâncenelor tale. Astfel culoarea arată întotdeauna îngrijită, nu încărcată sau prea serioasă. Cu o pensulă pentru sprâncene întinde uniform culoarea, periind din colţul interior al ochiului spre cel exterior.

Pasul 6: Pentru culoarea luminoasă a obrajilor, Jennifer Lopez foloseşte un fard cremă de obraz într-o nunaţă caldă roz deschis. Foloseşte-ţi vârfurile degetelor pentru a aplica crema pe pomeţi şi estompează spre exterior, către perciuni. Încearcă să menţii o diferenţă de culoare foarte puţin sesizabilă între pomeţi şi cealaltă zonă a feţei. De obicei, crema pentru blush este foarte pigmentată, de aceea foloseşte cât mai puţină pentru început, şi adaugă pe parcurs, până obţii efectul dorit.

Pasul 7: Conturează buzele cu un creion de buze maroniu spre gri, apoi aplică glossul sidefat, deschis la culoare.

Gata! Acum ai un look natural şi foarte îngrijit, specific frumoasei Jennifer Lopez.

lipstick.ro

Mai multe despre acest subiect:

 
 

Poti comenta si tu acest articol. Spune-ti parerea aici!

Campurile marcate cu * sunt necesare.


If you have trouble reading the code, click on the code itself to generate a new random code.
 

Aceasta sectiune este moderata si aparitia comentariului poate fi intarziata. Nu este nevoie sa retrimiteti comentariul.

 

Sfaturi de slabire pentru zodia in care te-ai nascut

Campurile marcate cu * sunt obligatorii!